iOS 14: Aceasta este Noua Aplicatie SPECIALA a Apple (VIDEO)

iOS 14 va aduce pentru utilizatorii de iPhone, iPad, iPod Touch o noua aplicatie speciala care acum este cunoscuta cu denumire Gobi intr-o versiune alpha a sistemului de operare, care a fost oferita de catre un angajat pentru intregul internet in vederea testarii.

iOS 14 ar urma sa aiba aceasta aplicatie oferita special pentru noul produs Apple Tags, ea urmand a avea integrate noi tipuri de coduri QR speciale care ar urma sa fie folosite pentru conectarea accesoriilor si nu numai, ceva ce vine ca o surpriza interesanta.

iOS 14 are in aceasta aplicatie coduri QR care acum deschid paginile pentru Mac Pro si Apple Watch din website-ul Apple, plus continut din iTunes, deci Apple vrea sa le ofere clientilor o experienta noua, si o serie de promotii interesante de care sa profite.

iOS 14 va fi lansat undeva prin  toamna, fara a se cunoaste deocamdata o data, dar va fi prezentat in a doua parte a lunii iunie, iar in clipul video de mai sus aveti si explicatii pentru ceea ce urmeaza sa fie oferit prin intermediul aplicatiei Gobi.