Playstation 5: Anuntul Sony privind LANSAREA Noii Console

Playstation 5 timp

Playstation 5 are astazi parte noi informatii cu privire la lansarea pe care cei de la Sony o pregatesc in momentul de fata, compania continuand sa ofere detalii pentru fanii care asteapta cu foarte mare nerabdare aparitia consolei in magazinele din toata lumea.

Playstation 5 urmeaza sa fie lansata in cursul toamnei acestui an de catre cei de la Sony, conform unui comunicat de presa, asa cum a mai spus compania pana in momentul de fata in repetate randuri, perioada lunii noiembrie fiind cea in care noul produs ar trebui sa ajunga in mainile clientilor din toata lumea.

Playstation 5 este in centrul acestor informatii pentru ca inclusiv Sony si-a trimis multi dintre angajati sa lucreze de acasa in acesta perioada, iar desigur ca asta ii afecteaza intr-o anumita masura capacitatea de a functiona in mod eficient in urmatoarele luni.

Playstation 5 va avea si jocurile asteptate de la studiourile de productie ale companiei Sony, iar asta pentru ca ele lucreaza fara probleme in aceasta perioada in ciuda faptului ca inclusiv multi angajati de acolo sunt trimis pentru a lucra de acasa in aceasta perioada complicata pentru multa lume.

“În ceea ce privește lansarea PlayStation 5, deși factori precum angajații care lucrează de acasă și restricțiile de călătorie internațională au prezentat unele provocări în ceea ce privește o parte a procesului de testare și calificarea liniilor de producție, dezvoltarea progresează odată cu lansarea consolei programată pentru sezonul de vacanță 2020. În acest moment nu au apărut probleme majore în conducta de dezvoltare a software-ului jocului pentru studiourile Sony pentru prima parte sau studiourile partenerilor săi.”

Playstation 5 va fi lansata in luna noiembrie, nu se stie deocamdata la ce pret, dar e destul de clar faptul ca noua consola nu va avea lansarea intarziata in vreun fel de catre Sony, deci ramane de vazut ce alte detalii va mai oferi.