HBO Go: Anunturile care ii Vizeaza pe Abonatii din Romania

HBO Go are cateva anunturi foarte bune care ii vizeaza pe toti abonatii din Romania, iata mesajele care au venit de la platforma de streaming video.

HBO Go lansari

HBO Go are pentru abonatii sai din Romania o serie de anunturi noi care vin intr-o perioada in care era nevoie si de vesti bune de la serviciile de acest gen, si e bine sa vedem ca exista platforme care se gandesc la asta. In primul rand, cei de la HBO Go au anuntat lansarea serialului Stargirl in cadrul platformei lor de streaming, acesta venind direct din universul DC, si daca ai vazut vreun trailer pana acum pentru el, atunci veti fi mai mult ca sigur interesati si de acesta.

HBO Go leaga Stargirl de faptul ca a lansat in cadrul platformei sale si toate filmele Marvel care au generat miliarde de dolari in incasari in cinematografele din toata lumea. De la Avengers, si pana la Thor, cei de la HBO Go au acum in biblioteca lor de continut o gama variata de filme care sa fie interesante pentru un numar cat mai mare de oameni din Romania, si daca nu va grabiti sa va plimbati pe afara in aceasta perioada, aveti ce sa vedeti in casa.

HBO Go: Anunturile care ii Vizeaza pe Abonatii din Romania

HBO Go are deasemenea si cateva seriale complet noi pentru abonatii din Romania, acestea fiind lansate in cursul acestei luni pentru toata lumea, iar lansarile vor continua in perioada urmatoare. HBO Go a avut si cateva filme noi lansate in luna mai, foarte putine originale, niciunul cu romani, dar chiar si asa, am avut parte de cateva surprize bune de care ne putem bucura chiar in acest moment, chiar daca selectia e mai redusa de cat la Netflix acum.

HBO Go are o biblioteca multimedia mai mica decat cea a Netflix, dar asta e si de asteptat din moment ce are si un pret mult mai mic pentru serviciul pe care il ofera in Romania. HBO Go este deasemenea oferit la preturi foarte mici si de catre unii operatori de telecomunicatii, altii oferindu-l chiar gratuit in aceasta perioada a pandemiei de Coronavirus, astfel ca exista cate ceva pentru fiecare in momentul de fata, si e bine ca exista alternative acum.

HBO Go este disponibil pentru testare gratuita timp de o saptamana in Romania, insa daca doriti sa il platiti lunar, atunci trebuie sa scoateti 4 euro din buzunare.