BANCA Transilvania: Vestea GROZAVA pentru Clientii Romani

BANCA Transilvania are o veste foarte importanta pentru toti clientii din Romania, iata ce a decis sa faca, si cat de important este pentru toata lumea.

BANCA Transilvania usurare

BANCA Transilvania a facut astazi un anunt care vine ca o veste grozava pentru toti clientii sai din Romania, si e bine sa stii ce se intampla daca-i folosesti serviciile acum, sau oricand. Acum cateva saptamani cei de la BANCA Transilvania au spus ca orice fel de carduri care sunt reemise in perioada starii de urgenta vor ajunge initial in BT Pay inainte de a fi livrate catre clienti, si totul pentru a-i ajuta pe oameni sa se bucure de folosirea lor.

BANCA Transilvania vine acum cu o alta veste foarte buna, mai exact, se pare ca orice fel de card nou care este emis de catre banca va ajunge initial in BT Pay, si abia mai apoi in mana clientului. Asta le permite oricaror clienti de la BANCA Transilvania sa se poata folosi de card inainte ca acesta sa ajunga la banca pentru a putea fi preluat, deci va putea fi utilizat pentru plati oriunde.

BANCA Transilvania: Vestea GROZAVA pentru Clientii Romani

BANCA Transilvania are o initiativa foarte buna aici, si asta pentru ca posibilitatea de a folosi cardul de pe telefon inainte de a-l avea in mana este un foarte mare beneficiu de care multa lume se poate bucura. Asta desigur in conditiile in care pana la instituirea starii de urgenta toate bancile isi obligau clientii sa vina la un ghiseu pentru a putea prelua cardul, dar iata ca se schimba lucruile si in bine odata, inclusiv pentru clientii de la BANCA Transilvania.

Adică înainte de a primi cardul fizic, îți aducem cardul în #BTPay. ☺️Ce poți face cu el?✅Plătești cu telefonul✅Transferi bani✅Ai detaliile pentru plăți onlineȘi multe altele. Vezi aici bit.ly/btpayinfo

Publicată de Banca Transilvania pe Marţi, 19 mai 2020

BANCA Transilvania ofera prin aplicatia BT Pay efectuarea de tranzactii catre alte carduri ale bancii, catre carduri de la alte banci, plati mobile, plati online, sau retragerea de bani de la ATM fara PIN. In mod teoretic, toti cei care au cardurile emise initial in BT Pay ar trebui sa poata scoate si bani de la ATM-urile BANCA Transilvania folosind optiunea de autentificare folosind un PIN, ceea ce ii ajuta sa aiba acces foarte rapid la banii lor din cont.

BANCA Transilvania are aceasta optiune disponibila pentru toti clientii sai din Romania, iar aplicatia BT Pay este oferita pe cam toate modelele de telefoane mobile.