Netflix: Ce Inca REFUZA sa le Ofere si Tututor Romanilor

Netflix inca refuza sa le ofere si tuturor romanilor ceva ce are deja in destul de multe tari, iata ce inca nu avem disponibil de la platforma.

Netflix refuzul

Netflix a inceput anul 2020 cu lansarea unui nou tip de abonament in diverse zone de pe glob, acesta fiind dedicat special pentru telefoane si tablete, totul in ideea de a fi mai ieftin. Netflix a gandit acest abonament pentru cei care vor sa vada continutul doar pe aceste tipuri de dispozitive, care au ecrane mici, de pe care oricum nu poti vedea cum trebuie un film, dar abonamentul special pentru ele are un pret injumatatit fata de cele normale pentru platforma.

Netflix a lansat abonamentele special pentru a atrage noi abonati in cadrul platformei sale, in special in tarile aflate in curs de dezvoltare, unde nu toata lumea isi permite sa plateasca un abonament de acest gen lunar. Din pacate, in Romania acest tip de abonament inca nu a ajuns, iar asta desi mai mult ca sigur exista foarte multe persoane care urmaresc Netflix inclusiv de pe telefoane, sau tablete, iar un abonament de acest gen ar fi de foarte mare ajutor.

Netflix: Ce Inca REFUZA sa le Ofere si Tututor Romanilor

Netflix a avut succes extrem de mare cu acest abonament in India, o tara unde in care lumea urmareste foarte mult continut multimedia pe dispozitive mobile, si desigur ca are bani putini. Acolo Netflix il vinde la cel mai mic pret dintre toate tarile in care are asemenea abonamente, iar in Romania el ar fi trebuit sa fie lansat la un pret de cam 3.99 euro, dar deocamdata se lasa asteptat, probabil pentru ca nu considera compana ca e necesar pentru noi.

Netflix nu a lansat acest abonament special nici in foarte multe alte tari din Europa, dar desigur ca il are in unele dintre cele mai dezvoltate, ceea ce e perfect normal din moment ce acolo exista si oameni dispusi sa plateasca. In Romania ar exista peste 1 milion de utilizatori ai Netflix, sau poate chiar mai mult, dar pote ca baza ar creste daca un asemenea abonament ar fi oferit, insa decizia finala sta la companie, si deocamdata ea intarzie sa apara, din pacate.

Netflix va continua sa lanseze abonamente noi acolo unde considera ca este necesar, si nu putem decat sa speram ca Romania intra in categoria acestui gen de tari, si cat mai curand.