Orange Romania: GRATUIT pentru Clienti, Surpriza Neasteptata

Orange Romania surprinde in mod neasteptat clientii din Romania cu ceea ce ofera gratuit inclusiv acum, iata ce decizie a fost luata de catre operator.

Orange Romania este un operator de telecomunicatii plin de surprize bune, iar una dintre ele este vizibila pe deplin acum, dupa ce compania a decis sa le ofere gratuit clientilor in continuare ceva ce era anuntat ca gata de eliminare. Mai exact, campania celor de la Orange Romania prin care “imbratisarile” trimise catre prieteni aduc trafic de internet gratuit, prin aceasta pagina, care trebuia sa se incheie pe 7 mai, continua si acum, probabil pana pe 31 mai.

Orange Romania inca le permite clientilor din toata tara sa obtina internet gratuit daca le trimit prietenilor “imbratisari” virtuale, pana la 50 GB de internet mobil fiind oferit in momentul de fata pentru cei interesati. Vorbim despre o oferta pe care grupul de telecomunicatii o are pentru clientii care folosesc cartele preplatite, deci nu si pentru cei care au abonamente, astfel ca doar jumatate dintre cei ce folosesc serviciile Orange Romania se pot bucura de promotie.

Orange Romania: GRATUIT pentru Clienti, Surpriza Neasteptata

Orange Romania are o pagina speciala prin care le permite clientilor din Romania sa le trimita oricaror altor prieteni “imbratisari” cu care sa ii bucure, si sa le aduca zeci de GB de trafic de internet gratuit. Cate 10 GB de trafic de internet sunt oferiti de catre cei de la Orange Romania pentru fiecare dintre imbratisarile trimise, alocarea fiind facuta atat la trimitator, cat si la receptor, insa e obligatoriu ca totul sa se desfasoare doar intre utilizatori de cartele prepay.

Orange Romania impune ca atat cel care primeste banii, cat si cel care-i trimite, sa aiba o optiune de minim 5 euro activa pentru cartela, deci nu este ceva de care se poate bucura chiar oricine la discretie. Totusi, avand in vedere ca oricare dintre cartelele prepay ale Orange Romania au oferte care incep de la 5 euro lunar, cam oricine se poate bucura de aceasta promotie pe care operatorul de telecomunicatii o are de mai bine de o luna pentru noi.

Orange Romania a extins deja cel putin o data aceasta promotie speciala pentru clientii din Romania, si e improbabil sa o mai faca odata, mai ales ca in starea de alerta lumea nu mai sta atat in casa.