Samsung GALAXY Note 20: PRIMELE IMAGINI ce Arata Noul Design

Samsung GALAXY Note 20 are prezentate primele imagini care ne arata noul design pe care compania coreeana il va oferi pentru telefonul ce va fi lansat.

Samsung GALAXY Note 20 aspect

Samsung GALAXY Note 20 are astazi parte de primele imagini care ne dezvaluie nou design pregatit pentru acest model de telefon, insa cu mici diferente pentru modelul Plus din serie. Samsung GALAXY Note 20 va veni cu un design foarte familiar pentru cei care cumpara deja telefoane de la compania coreeana, cu o perforatie in centrul panoului frontal, nu cu o camera ascunsa sub ecran, asa cum au spus unele zvonuri, dar fara a avea vreo realitate in spate.

Samsung GALAXY Note 20 urmeaza sa aiba o camera cu trei senzori de imagine, si se pare ca se va renunta la cel ToF, asa cum au spus unele dintre zvonurile aparute pana acum. Pe de alta parte, Samsung GALAXY Note 20 Plus ar putea avea patru senzori de imagine pentru camera sa principala, al patrulea putand fi cel ToF, care lipseste din modelul standard, o surpriza destul de interesanta in ceea ce priveste alegerea facuta de catre Samsung.

Samsung GALAXY Note 20: PRIMELE IMAGINI ce Arata Noul Design

Samsung GALAXY Note 20 ecran

Samsung GALAXY Note 20 are design-ul recreat de catre o companie care vinde carcase, ea preluand schite de la parteneri ai companiei Samsung pentru a isi pregati produsele pentru lansarea telefonului. In general cam asa sunt dezvaluite design-urile noilor modele de telefoane inainte ca acestea sa fie lansate, iar pentru Samsung GALAXY Note 20 vorbim despre o surpriza foarte interesanta care ne arata in avans ce vom primi la final de vara.

Samsung GALAXY Note 20 camera

Samsung GALAXY Note 20 va avea multe dintre componentele pe care le avem deja in seria S20, dar design-ul va fi foarte similar cu cel pe care l-am vazut in modelele din aceeasi serie, dar lansata in 2019. Era normal ca lucrurile sa nu se schimbe chiar atat de mult, Samsung GALAXY Note 20 fiind un upgrade mare pe partea de camera, si pentru rata de refresh a ecranului, insa separat de astea, nu pare sa fie nimic cu adevarat entuziasmant fata de S20.

Samsung GALAXY Note 20 va fi prezentat undeva prin august, fara a se cunoaste deocamdata vreo data, iar lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc probabil prin septembrie.