DACIA Logan 2021: SURPRIZA MARE la care NIMENI nu se Astepta

DACIA Logan 2021 are anuntata o foarte mare surpriza la care nimeni nu se astepta in acest moment, iata ce a pregatit producatorul de la Mioveni.

DACIA Logan 2021 hibrid

DACIA Logan 2021, viitorul model foarte important de masina pe care cei de la DACIA il vor lansa, este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, iar zilele trecute v-am vorbit despre unele dintre noutatile pregatite pentru el. V-am spus cateva dintre marile noutati care vor ajunge in DACIA Logan 2021, insa una foarte importanta este dezvaluita de catre presa internationala acum, si vorbim despre faptul ca pentru noua masina va fi oferita inclusiv o versiune speciala hibrid.

DACIA Logan 2021 urmeaza sa fie lansata pe o platforma noua, CMF-B care este folosita si in Renault Clio V, insa ar urma sa fie una cumva inferioara pentru a fi mult mai ieftina. Multumita folosirii acestei platforme CMF-B, DACIA Logan 2021 urmeaza sa aiba si o versiune hibrid lansata, la fel ca si Renault Clio V, insa nu se stie cam cate dintre tehnologiile folosite in masina francezilor vor ajunge si la cea care va fi produsa in fabricile din Romania.

DACIA Logan 2021: SURPRIZA MARE la care NIMENI nu se Astepta

DACIA Logan 2021 ar putea avea integrat sistemul E-Tech din Renault Clio V, adica un motor pe combustibil de 91 de cai putere care va fi combinat cu doua motoare electrice, alimentate de o baterie de 1.2 kWh. Problema este ca aceasta versiune hibrid a DACIA Logan 2021 nu ar urma sa fie lansata decat undeva prin 2023, iar asta pentru ca motorul nou, cu standard Euro 7, urmeaza sa fie lansat abia atunci, si va fi unul complet nou pentru masini.

DACIA Logan 2021 va fi lansata initial cu motoarele de 1 si 1.5 litri, iar acest nou motor Euro 7 va avea 1.6 litri, deci va fi gandit diferit fata de ceea ce exista acum. Schimbarile pe care DACIA Logan 2021 le va aduce cu modelul hibrid vor face din producatorul roman unul care se ridica la acelasi nivel cu ceea ce ofera concurenta in momentul de fata, si asta in conditiile in care masinile sale ieftine inca nu au optiuni de acest gen pentru clientii lor.

DACIA Logan 2021 va fi prezentata undeva prin 2020, poate la salonul auto din octombrie, dar lansarea va avea loc in cursul anului 2021, cel mai probabil pe la inceputul anului.