Facebook Messenger: IMPORTANTA Noua Functie Anuntata Astazi

Facebook Messenger are o foarte importanta functie noua anuntata astazi de catre compania Facebook, iata ce ne este oferit chiar in acest moment.

Facebook Messenger impostori

Facebook Messenger are anuntata o foarte importanta noua functie astazi, una de care oricine ar trebui sa stie in momentul de fata, iar asta pentru ca ea aduce o schimbare extrem de serioasa pentru aplicatie. Mai exact, vorbim despre o functie speciala menita sa ii ajute pe utilizatorii din toata lumea sa afle mai usor daca o persoana care ii contacteaza este cea care cred ei ca este, sau daca e o pacaleala, iar Facebook Messenger ii ajuta sa afle totul rapid.

Facebook Messenger are implementata o noua functie care detecteaza in mod automat impostorii care ne conecteaza, si par a fi prietenii nostri, ceva ce se intampla destul de des in unele tari. Diverse persoane isi creeaza conturi care par sa fie identice cu cele alte altor persoane, furandu-le pozele si numele, iar cand contacteaza pe cineva prin Facebook Messenger, cei care primesc mesajul cred ca vorbesc cu un prieten, cand de fapt vorbesc cu un necunoscut.

Facebook Messenger: IMPORTANTA Noua Functie Anuntata Astazi

Facebook Messenger impostori

Facebook Messenger are aceasta problema rezolvata de catre compania Facebook cu o noua functie care ne va alerta de acum in momentul in care un impostor ne contacteaza. Puteti vedea in imaginea de mai sus cum urmeaza sa arate noua functie pentru Facebook Messenger, ea fiind lansata acum in unele tari de pe glob, si urmeaza sa fie extinsa la nivel global pentru ca toata lumea sa fie pe deplin protejata si a nu fi pacalita de catre diversi oameni rau intentionati.

Facebook Messenger a primit mai mult ca sigur si multe plangeri din partea celor care au fost pacaliti de catre mesaje de acest gen de la persoane necunoscute, dar e bine ca intr-un final alege sa actioneze. Aceasta masura suplimentara de protectie pe care Facebook Messenger ne-o aduce este menita sa ne tina in siguranta si sa ne ajute sa evitam situatiile in care le dam prietenilor informatii personale care n-ar trebui sa ajunga la ei in mod normal.

Facebook Messenger a avut in ultima vreme implementate destul de multe functii importante pentru utilizatori, si iata ca vestile bune continua in aceasta perioada.