Huawei: Petal Search e Solutia pentru PROBLEMA Uriasa a Android

Huawei a lansat Petal Search, solutia pe care a gasit-o pentru problema uriasa pe care o are cu Android in momentul de fata, iata ce exista acum in telefoane.

Huawei Petal Search

Huawei a lansat Petal Search, solutia pentru problema uriasa pe care o are in momentul de fata in ceea ce priveste sistemul de operare Android, si lipsa Google Play Store, sau Google Mobile Services. Fara aceste servicii cei de la Huawei nu le pot permite utilizatorilor de telefoane sa instaleze aplicatiile favorite in telefoane, ceea ce a fost sursa pentru foarte multe controverse, insa Petal Search ar trebui sa rezolve aceasta problema pentru toti clientii.

Petal Search le permite utilizatorilor de telefoane Huawei sa caute aplicatiile favorite peste tot pe internet, si sa le instaleze de oriunde sunt gasite, exceptand Google Play Store. Practic, aplicatia Petal Search a celor de la Huawei va cauta aplicatiile in magazinele terte, pe website-urile dezvoltatorilor lor, si nu numai, iar cand va avea rezultate le va afisa pentru ca oamenii sa poata face instalarea rapida in telefoanelor lor a aplicatiilor dorite.

Huawei: Petal Search e Solutia pentru PROBLEMA Uriasa a Android

Huawei Petal Search aplicatii

Huawei a gasit aceasta solutie cu Petal Search ca singura alternativa la imposibilitatea de a instala Google Play Store in telefoanele sale, insa desigur ca ea nu este una perfecta. Problema cu instalarea de aplicatii din website-uri si magazine terte sta in faptul ca nu stii ce instalezi, oricat ar cauta Petal Search, si orice spune Huawei, trebuie sa aveti grija foarte mare la aplicatiile care vin din website-uri si magazine terte, pentru ca pot fi infectate cu orice.

Huawei nu are cum sa verifice toate aplicatiile pe care le afiseaza pentru instalare in telefoanele utilizatorilor pentru a vedea daca acestea nu pot fura conturi de Facebook, Instagram, WhatsApp, etc. Asta inseamna ca daca nu puteti instala aplicatia de pe website-ul producatorului, in cazul in care Petal Search vi-l recomanda, atunci ar fi bine sa nu o instalati din vreun magazin tert de aplicatii pentru ca e posibil sa aveti surprize foarte neplacute, in final.

Huawei are deja Petal Search lansata in AppGallery, aplicatia fiind disponibila pentru descarcare pentru oricine chiar acum, si ar putea fi exact ceea ce aveau nevoie utilizatorii cu telefoane.