Samsung GALAXY Note 20: VIDEO, Asa ar Arata Noul Telefon

Samsung GALAXY Note 20 are astazi prezentat intr-un nou clip video modul in care ar urma sa arate noul model de telefon pe care Samsung il va lansa.

Samsung GALAXY Note 20 este astazi prezentat intr-un clip video care ar trebui sa ne arate design-ul pe care l-a pregatit pentru noul model de telefon in vederea lansarii. Ceea ce vedeti mai sus este o reproducere grafica a design-ului pe care Samsung GALAXY Note 20 l-ar putea avea, totul avand la baza o serie de schite CAD care au fost preluate de la parteneri ai companiei coreene, deci ar trebui sa fie cat se poate de aproape de produsul real.

Samsung GALAXY Note 20 si Samsung GALAXY Note 20 Plus ar urma sa aiba acelasi design cand vor fi lansate, singura diferenta fiind data de catre camera principala, care va avea specificatii diferite intre modele. Samsung GALAXY Note 20 va avea o camera cu trei senozori de imagine, in timp ce Samsung GALAXY Note 20 Plus va avea o camera cu patru senzori de imagine, si puteti vedea cum anume urmeaza sa fie integrat totul, exact ca la seria GALAXY S20.

Samsung GALAXY Note 20: VIDEO, Asa ar Arata Noul Telefon

Samsung GALAXY Note 20 va avea o camera foarte similara cu cea a GALAXY S20, insa nu va veni chiar cu aceleasi functii, iar asta pentru ca nu va exista acel zoom de pana la 100X pe care l-a laudat compania atat. E foarte neobisnuit ca aceasta functie sa fie eliminata din Samsung GALAXY Note 20 Plus din moment ce ea a fost prezentata ca o atat de mare inovatie pentru telefoanele lansate in primavara, iar asta ar putea dezamagi unii oameni.

Samsung GALAXY Note 20 ar urma sa aiba totusi cel putin aceleasi procesoare precum modelele din primavara, daca nu cumva unele chiar mai performante, poate chiar si mai mult RAM. Bateriile vor fi deasemenea mai mari decat cele ale seriei GALAXY S20, si asta ar trebui sa aduca o autonomie mai buna pentru Samsung GALAXY Note 20 decat in cazul modelelor din primavara, mai ales daca vor fi schimbate si procesoarele.

Samsung GALAXY Note 20 va fi prezentat undeva in cursul lunii august, insa in magazine ar putea ajunge abia in cursul lunii septembrie, totul in functie de data in care va fi lansat Android 11.