Telekom: Vestea GROZAVA, ce se Intampla cu Clientii Romani

Telekom asteapta de foarte multa vreme un raspuns foarte important, si iata cum va afecta el milioane de clienti din Romania in cursul anului 2020.

Telekom raspuns

Telekom ar putea sa se bucure de o veste grozava care a venit zilele acestea pentru ca urmeaza sa se intample intr-un final fix ceea ce astepta de foarte multa vreme operatorul de telecomunicatii. Mai exact, Guvernul Romaniei a luat recent decizia de a infiinta o comisie speciala care sa ia in sfarsit o decizie cu privire la licitatia 5G si cine va putea furniza echipamente pentru operatori, insa in subsidiar aceasta e o veste buna si pentru Telekom din alte motive.

Telekom ar putea avea parte in sfarsit de o decizie a Guvernului Romaniei care sa ii permita sa finalizeze vanzarea diviziei de servicii fixe catre cei de la Orange, decizie pe care o asteapta din toamna anului 2019. De atunci si pana acum s-a schimbat Guvernul Romaniei, a venit pandemia de Coronavirus, iar planurile celor de la Telekom au fost puse in asteptare pentru mai bine de 6 luni de zile, ceea ce desigur ca nu ii multumeste pe cei de acolo in acest moment.

Telekom: Vestea GROZAVA, ce se Intampla cu Clientii Romani

Telekom ar putea avea in sfarsit problemele rezolvate in Romania incepand cu perioada urmatoare pentru ca e foarte posibil ca Guvernul Romaniei sa nu discute doar despre viitorul 5G, ci si despre situatia companiei. Atat cei de la Telekom, cat si cei de la Orange, au discutat cu primul-ministru Ludovic Orban pe final de 2019 pentru a-i cere sa urgenteze luarea unei decizii in ceea ce priveste aprobarea tranzactiei dintre companii, dar rezultatele se lasa asteptate.

Telekom are nevoie de o decizie de la Guvernul Romaniei pentru ca vorbim despre infrastructura care vizeaza inclusiv siguranta nationala, iar dincolo de asta, cei de la Comisia Europeana vor trebui sa ia deasemenea o decizie. Telekom: Vestea GROZAVA, ce se Intampla cu Clientii Romani nu va putea sa isi finalizeze foarte curand vanzarea catre cei de la Orange, dar lucrurile se vor indrepta mai mult ca sigur in sfarsit in directia dorita de catre ambele grupuri.

Telekom isi pregateste plecarea din Romania cu foarte multe oferte menite sa isi creasca baza de clienti,probabil si pentru a lua mai multi bani in timpul vanzarii catre cei de la Orange.