BCR Romania: Mesajul de INTERES, ce TREBUIE sa Stie Clientii

BCR Romania are un mesaj de mare interes pentru clientii sai din toata tara, iata ce ar trebui sa stie acestia in legatura cu acest anunt facut astazi.

BCR Romania tutorial

BCR Romania are un mesaj de care foarte multi clienti ar trebui sa stie in acest moment, iar asta pentru ca le vine in ajutor intr-o perioada in care unii au nevoie si de vesti bune. Mai exact, cei de la BCR Romania explica mai jos modul in care clientii sai din Romania pot amana ratele la credite exclusiv online prin George, fara a mai suna la banca si a cere efectiv asta.

BCR Romania a anuntat acum cateva zile ca prin George clientii pot face aceasta procedura mai rapid decat in mod normal, insa e posibil ca nu foarte multi sa fi profitat de situatie pentru a scapa de asteptatul la telefon. BCR Romania spusese zilele trecute ca inregistreaz cate 15.000 de apeluri zilnic de la clienti, desigur ca majoritatea pentru anularea ratelor la credite, asa ca a incercat sa gaseasca o solutie pentru aceasta problema cu care s-au confruntat clientii.

BCR Romania: Mesajul de INTERES, ce TREBUIE sa Stie Clientii

BCR Romania ajuta foarte multa lume sa profite de ordonanta de urgenta care le permite sa isi amane ratele pana la final de an, si desi are multe cereri procesate, continua sa vina cu vesti bune pentru clientii sai. Tutorialul de mai jos este cat se poate de explicit pentru a ajuta oamenii sa scape mai rapid de platile lunare pentru rate, cel putin pana la final de an, insa din pacate nu exista si un calculator pentru a vedea cu cat va creste rata dupa aceea.

În perioada asta, e mai important să fii în siguranță și să te ocupi de lucrurile care contează pentru tine. Acum, poți…

Publicată de BCR pe Vineri, 22 mai 2020

BCR Romania nu a facut, asa cum a facut Banca Transilvania, un simulator care sa le arate clientilor si cum urmeaza sa se modifice rata dupa ce se face o amanare pe o perioada indelungata. Dupa cum prea bine stiti deja, orice amanare a unei rate de credit aduce si o crestere a ratei dupa ce expira perioada de amanare, iar BCR Romania aplica aceleasi reguli ca si restul bancilor din tara, deci e bine sa discutati cu cei de la banca despre asta.

BCR Romania are disponibila chiar acum functionalitatea care permite folosirea sistemului George pentru a cere rapid amanarea ratelor pentru credite, si ar fi bine sa profitati de sistem.