Avertismentul Politiei Romane privind intrunirile publice

Avertismentul Politiei Romane intrunirile publice

Politia Romana face astazi un avertsment pentru toti cetatenii din Romania care in aceasta perioada vor sa faca mai mult decat sa stea in casa si sa se protejeze impotriva unei posibile infectare cu noul Coronavirus, sau sa protesteze impotriva masurilor de protectie luate de autoritati.

Politia Romana vine cu acest avertisment dupa ce saptamana trecuta unii oameni au protestat in Piata Victoriei impotriva Guvernului Romaniei, fara ca restul tarii sa inteleaga de ce ei s-au ratacit pe acolo, iar acum Politia anunta ca va interveni in situatii similare.

“Conform Legii nr. 55 din 15 mai 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, pe timpul stării de alertă, participarea persoanelor fizice la mitinguri, demonstrații, procesiuni, concerte sau la alte tipuri de întruniri, în spații deschise, a fost restricționată.

De asemenea, întrunirile culturale, științifice, artistice, religioase, sportive sau de divertisment, în spații închise, sunt interzise.”

Conform Legii nr. 55 din 15 mai 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de…

Publicată de Politia Romana pe Sâmbătă, 23 mai 2020