DIGI, Orange, Vodafone, Telekom: Anuntul IMPORTANT ce-i Vizeaza pe Clientii Romani

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom sunt in centrul unui anunt foarte important cu privire la clientii din Romania, iata ce s-a intampalt in tara noastra.

DIGI Orange Vodafone Telekom consum

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom au milioane peste milioane de clienti in Romania in momentul de fata, o cifra pe masura populatiei, insa astazi vorbim despre o parte din acest total, in baza unor date de la ANCOM. V-am spus acum cateva zile despre faptul ca in momentul de fata DIGI, Orange, Vodafone, Telekom au in Romania 5.3 milioane de clienti care folosesc servicii de internet fix, o cifra destul de mare, cea privind internetul mobil fiind mai mare.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom su 5.3 milioane de clienti care le folosesc serviciile de internet fix, insa dintre toate aceste conexiuni. 3.9 milioane sunt cele de mare viteza, adica de peste 100 Mbps. Cifra este una foarte mare, si ne arata ca in Romania exista interes foarte mare pentru a avea internet rapid, clientii DIGI, Orange, Vodafone, Telekom platind si foarte putini bani pentru a beneficia de vitezele foarte ridicate, ceea ce desigur ca e o veste foarte buna.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom: Anuntul IMPORTANT cu privire la Clientii Romani

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom ofera, aproape toate, viteze de internet de pana la 1 Gbps, iar primul are si cele mai mici preturi, plus cea mai mare si mai performanta infrastructura dintre toti. DIGI, Orange, Vodafone, Telekom au milioane de clienti care folosesc aceasta infrastructura, iar conform celor de la ANCOM, traficul mediu per utilizator a fost de 29 GB in anul 2019, in crestere cu 14% in comparatie cu anul 2018, ceea ce vine ca un semn foarte bun.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom au unele dintre cele mai ieftine conexiuni de foarte mare viteza in Europa, preturile in alte tari occidentale fiind cu mult, mult mai mari decat in Romania. Tocmai existenta acestor preturi foarte mici a si facilitat expansiunea atat de rapida a conexiunilor de mare viteza in Romania, clientii DIGI, Orange, Vodafone, Telekom avand parte de acoperire cu fibra optica in foarte multe zone din tara, deci e de asteptat ca si traficul mediu sa creasca.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom n-au mai evoluat dincolo de bariera de 1 Gbps pentru vitezele de internet fix, iar realitatea este ca deocamdata nu e nevoie de asa ceva, atat timp cat continutul 4K abia incepe cu greu sa fie adoptat.