WhatsApp: NU ai Stiut ca Acest TRUC Exista pentru Aplicatie

WhatsApp are un truc de care nimeni nu a stiut pana in momentul de fata, iata ce poti face in aplicatie si nu ai crezut ca este posibil chiar acum.

WhatsApp fix

WhatsApp are un truc ascuns de care extrem de putina lume stie, iar asta pentru ca nu e ceva ce este tocmai usor de imaginat, si nici foarte usor de conceput de catre foarte multe persoane. Desi aplicatia WhatsApp poate fi folosita fara probleme cu un numar mobil de telefon pentru a inregistra un cont nou, exista si posibilitatea de a inregistra un cont in platforma inclusiv un numar fix, ceva ce cred ca mai nimeni nu stia ca este posibil chiar acum.

WhatsApp permite inregistrarea in platforma sa chiar si cu numere fixe de telefonie mobila, insa doar pentru WhatsApp Business, adica pentru firmele care vor sa fie prezente in platforma. WhatsApp a lansat aplicatia speciala Business cu ceva timp in urma pentru firmele care vor sa intre in contact cu diversi clienti in ideea de a comunica mult mai usor, iar ideea in sine este una foarte buna pentru companiile care nu au numere de telefon mobile pentru suport.

WhatsApp: NU ai Stiut ca Acest TRUC Exista pentru Aplicatie

WhatsApp nu le putea cere companiilor sa foloseasca un numar mobil pentru ca majoritatea au numere fixe pentru centralele la care sunt oamenii, sau pentru telefoanele fixe din sediile lor. In aceasta idee, singura solutie era posibilitatea de a folosi un numar fix de telefonie, pe care desigur ca nu poate fi trimis mesajul SMS de confirmare pentru inregistrarea in cadrul WhatsApp, insa solutia este asteptarea pana la expirarea timpului pentru a introduce acel cod, si cererea de a fi sunat.

WhatsApp are aceasta optiune disponibila in toate tarile in care aplicatia speciala Business este oferita prin intermediul magazinelor de aplicatii, astfel ca orice firma se poate bucura de aceasta functionalitate. Exista si in Romania unele companii care au inceput sa profite deja de acest sistem, Banca Transilvania, sau DIGI Romania fiind cele mai cunoscute dintre ele, WhatsApp oferind posibilitatea de a interactiona in moduri complet noi cu toti clientii.

WhatsApp ofera foarte multe functii pentru firmele care aleg sa foloseasca acest sistem in platforma aplicatiei de mesagerie, asa ca aveti acum modalitati noi de a intra in contact cu ai vostr clienti.