GTA 6: Vestea ce i-a INGRIJORAT pe foarte Multi Dintre Fani

GTA 6 multiplayer

GTA 6 a avut zilele trecute anuntata o veste care i-a ingrijorat pe foarte multi dintre fanii din intreaga lume, iar asta pentru ca dadea de inteles ca urmeaza sa aiba loc o schimbare pe care nimeni nu-si dorea sa o vada pentru noul joc de la Rockstar Games.

GTA 6 a avut anuntat faptul ca jocul urmeaza sa fie lansat doar intr-o versiune ce poate fi jucata online, fara ca posibilitatea de a juca jocul pe calculator in mod single player, sau offline, sa fie oferita de catre compania americana pentru fani.

GTA 6 nu va fi lansat doar intr-o versiune online la inceput, iar asta pentru ca seria de jocuri a fost mereu gandita pentru a fi jucata inclusiv offline, si nimic nu se va schimba dintr-odata chiar daca Take Two si Rockstar Games pot face foarte mult profit de pe urma titlului.

GTA 6 va fi lansat cel putin cu aceleasi moduri de joc pe care le stim de la versiunile anterioare ale titlului, insa desigur ca ar putea veni in plus cu optiunea de a fi jucat online pentru ca fanii sa aiba mai multe optiuni in ceea ce priveste distractia.

GTA 6 este gandit ca un joc care sa aduca foarte multi bani pe termen lung din platforma online, va avea multe noutati implementate pentru a il face extrem de atractiv, insa in final nu va fi oferit exclusiv online pentru ca nici nu are logica sa fie distribuit asa.