Vodafone: Cerere IMPORTANTA pentru TOTI Clientii din Romania

Vodafone are o cerere foarte importanta pentru toti clientii din Romania, iata ce ar trebui sa stie chiar acum toti care-i folosesc serviciile in tara.

Vodafone responsabilitate

Vodafone are o cerere foarte importanta pentru toti clientii sai din Romania, si e una de care toata lumea trebuie sa tina cont deoarece este facuta spre beneficiul nostru, al tuturor, si n-ar fi rau daca am respecta ceea ce ni se spune. Mai exact, cei de la Vodafone le cer romanilor sa nu isi piarda obiceiul de a plati online facturile pentru serviciile de care benficiaza de la grupul de telefomunicatii, iar asta pentru a evita contactul cu alte persoane.

Vodafone le-a recomandat in mod repetat clientilor din Romania sa-si plateasca online facturile pentru serviciile pe care le primesc in momentul de fata, iar aceasta recomandare continua. Chiar daca unele masuri de restrictie au disparut din Romania, suntem inca in stare de alerta, si trebuie sa fim in continuare foarte vigilenti pentru ca inca nu a disparut pericolul dintre noi, si e bine ca toata lumea sa fie foarte constienta de acest lucru.

Vodafone: Cerere IMPORTANTA pentru TOTI Clientii din Romania

Vodafone le cere clientilor sai sa ramana responsabili si sa nu mearga in magazine pentru a-si plati facturile pentru serviciile de care beneficiaza, si sa continue sa foloseasca website-ul sau, sau aplicatia dedicata. Vodafone le-a oferit clientilor sai din Romania toate motivele sa ramana vigilenti in aceasta perioada a pandemiei de Coronavirus, iar acest lucru trebuie sa continue pentru ca trebuie sa ne protejam cat se poate de bine in continuare.

Când descoperi un obicei util, păstrează-l! Plata facturii online poate fi unul dintre ele. Durează mai puțin decât o…

Publicată de Vodafone Romania pe Joi, 21 mai 2020

Vodafone nu mai are la fel de multe beneficii pentru clientii sai din toata tara, ceea ce nu e neaparat o veste prea buna, dar pe de alta parte continua sa ofere posibilitaeta de a ne bucura de simplitate in interactiune cu grupul. Vodafone  vrea sa ii ajute pe clientii sai sa fie tot timpul cat se poate de bine protejati, iar separat de plata facturii, recomanda inclusiv folosirea metodelor clasice de contact pentru a cere ajutor, la nevoie.

Vodafone este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania, iar de aceasta cerere ar trebui sa tina toata lumea cont, pentru ca e una foarte importanta.