Fortnite: Harta cu Locatii ce vor fi DISTRUSE din Sezonul 3

Fortnite inundare

Fortnite urmeaza sa aiba lansat sezonul 3 la inceputul lunii iunie de catre cei de le Epic Games, iar astazi vedem si locatiile care ar urma sa fie distruse de indata ce noul sezon va fi disponibil, si puteti observa ca exista destul de multe care ar trebui sa dispara.

Fortnite are sezonul 3 asteptat de catre foarte multa lume, de si mai multa vreme, iar asta pentru ca va aduce foarte multe surprize extrem de bune, deci disparitia celor cateva locatii mai mult ca sigur va aduce altele noi care vor fi pline de si mai multe noutati.

Fortnite urmeaza sa aiba inundate respectivele zone de catre cei de la Epic Games, iar asta ar urma sa aduca o schimbare substantiala pentru modul in care jocul isi va desfasura actiune in respectivele zone, posibilitatea ca no vehicule acvatice sa apara existand deasemenea.

Fortnite are de obicei distruse unele locatii prin inundare, aceasta fiind o metoda destul de folosita de catre Epic Games pentru a face modificari de acest gen, insa deocamdata nimic nu este 100% sigur, asa ca ramane doar sa vedem ce se va inampla in final.

Fortnite inundare sezon 3

Fortnite are programata lansarea sezonului 3 pentru inceputul lunii iunie, asa ca nu mai avem mult de asteptat pana cand vom vedea toate noutatile la care a lucrat Epic Games pana in momentul de fata timp de cateva luni bune de zile.