Fortnite: Noul Erou Unreal Aruncat in Lupta de Epic Games

Fortnite are incepand de astazi un nou erou din Unreal Engine aruncat in lupta de catre cei de la Epic Games, iar in clipul video de mai sus puteti vedea exact ce anume ne ofera compania americana in bataliile pe care urmeaza sa le avem cu diverse alte persoane.

Fortnite a avut in ultima perioada parte de o serie de actualizari pe care compania Epic Games le-a tot lansat pentru utilizatorii din intreaga lume, iar acum totul este dus la un cu totul alt nivel multumita acestui erou care este adus in lupta de catre companie.

Fortnite include Windwalker Echo ca erou nou care este disponibil in magazinul online din cadrul jocului, iar separat de includerea in titlu, cei de la Epic Games au creat inclusiv un nou video de prezentare pentru Unreal Engine care include eroul.

Fortnite are o sumedenie de eroi si obiecte incredibile incluse de catre compania Epic Games pentru toti jucatorii, insa oricand este loc de cate ceva nou, iar pentru jucatori pare sa fie implementat orice doar pentru a le oferi sansa de a se bucura de experiente mai bune.

Fortnita mai are pregatite si alte surprize foarte interesante in perioada urmatoare de catre cei de la Epic Games, astfel ca e posibil sa vedem noi eroi, noi arme, si chiar mult mai mult decat atat oferit in cadrul jocului foarte popular in toata lumea.