GTA 5: Vestea Neasteptata ce ii SURPRINDE pe Toti Jucatorii

GTA 5 mobil

GTA 5 este in centrul unui anunt complet neasteptat cu privire la viitorul sau, iar asta pentru ca vorbim despre o schimbare la care mai nimeni nu se astepta, dar una foarte importanta care ne arat ca ne putem astepta la lucruri interesante de la titlul acesta.

GTA 5 ar putea ajunge si pe telefoanele mobile, cei de la Take Two anuntand ca intentioneaza sa lanseze nu mai putin de 21 de jocuri pentru telefoane mobile in cursul urmatorilor 5 ani, iar printre acestea s-ar putea numar si acest titlu foarte important.

GTA 5 ar trebui sa fie oferit pe telefoane mobile pentru ca in acest moment Take Two are extrem de putine titluri disponibile, dar are Red Dead Redemption 2, si e surprinzator ca jocul cel mai popular din seria Grand Theft Auto nu apare acolo.

GTA 5 ar completa o serie destul de veche de jocuri pe care Take Two le are in magazinele de aplicatii pentru telefoane mobile, titlurile care sunt disponibile acolo fiind foarte, foarte vechi, dupa cum unii dintre voi probabil stiati deja, deci e nevoie de noutati.

GTA 5 in versiunea mobila ar putea aduce milioane de jucatori noi in serverele in care se joaca si versiunea online, iar telefoanele au devenit atat de performante incat pot rula fara probleme titlurile de acest gen daca ar fi lansate pentru utilizatori.