Orange: ULTIMELE ZILE in care Primim Asta GRATUIT in Romania

Orange a intrat in ultimele zile in care mai ofera asta gratuit pentru toti clientii sai din tara, iata ce poti primi ca bonus daca esti client.

Orange finalizare

Orange mai ofera pentru daor cateva zile o serie de gratuitati extrem de bune pentru toti clientii sai din Romania, operatorul ajungand intr-un final la capat de linie in ceea ce priveste aceste beneficii. V-am spus ca in aceasta pagina gasiti beneficiile pe care le ofera cei de la Orange pentru clientii din toata Romania, si vorbim atat dspre internet gratuit, cat si despre bani returnati cand faceti reincarcari pentru cartele prepay, sau puncte Thank You la plata facturilor.

Orange ofera inca de prin martie 50 GB de internet gratuit pentru clientii care cer activarea acestui bonus important, el fiind oferit in perioada starii de urgenta pentru a-i ajuta pe oameni sa aiba acces fara oprire la internet. Gratuitatea a fost extinsa din aprilie pana la final de luna mai, astfel ca Orange inca mai ofera posibilitatea de a activa aceasta gratuitate de catre oricine este interesat sa profite chiar acum si sa aiba mai mult net decat in mod normal.

Orange: ULTIMELE ZILE in care Primim Asta Gratuit in Romania

Orange inca mai ofera posibilitatea de a primi inapoi 10% din valoarea unei reincarcari facute online pentru orice fel de cartela, procentul parand mic, dar sumele pot fi destul de utila. Banii pot fi folositi pentru a activa alte extraoptiuni pentru cartele prepay de la Orange, sau pentru consum de servicii, astfel ca nu vorbim despre sume de bani blocate care nu pot fi folosite exact pentru ceea ce are nevoie clientul la un moment dat, in final.

Orange ofera si puncte Thank You pentru plata facturilor atunci cand se face online, insa vorbim doar despre 50, deci o suma infima care nu va ajuta sa cumprati nimic din magazinul sau online. Pe de alta parte, e surprinzator ca Orange inca pastreaza aceste beneficii desi restul operatorilor de telecomunicatii au decis sa renunte la ele chiar de cand s-a termiant starea de alerta, deci ar fi bine sa profitati de ocazie cat inca mai puteti face asta.

Orange are toate aceste beneficii oferite gratuit pana pe 31 mai, dar activarea lor e obligatorie doar prin website-ul operatorului de telecomunicatii, direct din contul vostru.