Anuntul BANCA Transilvania, ce TREBUIE sa Stie Clientii Sai

BANCA Transilvania are un anunt de care ar trebui sa stie toti clientii sai din Romania, iata ce mesaj a fost publicat in cursul acestei zile.

Anuntul BANCA Transilvania

BANCA Transilvania vine cu un nou anunt important pentru clientii sai din toata tara astazi, si asta in conditiile in care doar cateva zile ne despart de ceea ce urmeaza sa se intample. Mai exact, BANCA Transilvania a anuntat ca in zilele de 1 is 8 iunie urmeaza sa inchida toate agentiile sale din tara, astfel ca daca se intampla sa aveti vreo problema atunci, din pacate nu veti avea cum sa o rezolvati, si va trebui sa o amanati pentru alta data.

BANCA Transilvania a luat o masura similara pentru agentiile sale si in perioada Pastelui, insa atunci a fost vorba despre o decizie mai speciala pentru ca era vorba si de starea de urgenta. In cazul Pastelui, cei de la BANCA Transilvania au inchis agentiile chiar si in cele doua zile din saptamana dinaintea weekend-ului Pastelui, ceva ce in mod normal nu se intampla, insa pentru ca a fost vorba despre o situatie speciala, s-a actionat asa.

Anuntul BANCA Transilvania, ce TREBUIE sa Stie Clientii Sai

BANCA Transilvania isi inchide acum agentiile in data de 1 iunie pentru ca oricum era vorba despre o zi libera pentru parinti, iar pe 8 iunie o face iar pentru a le oferi oamenilor inca o zi libera. In aceste zile cei de la BANCA Transilvania le vor lasa clientilor sai posibilitatea de a cere ajutor, a rezolva probleme, a face tranzactii, etc, doar prin intermediul serviciilor online pe care le are in momentul de fata, deci ajutorul uman va lipsi in acele zile.

În 1 și 8 iunie toate unitățile BT vor fi închise. Chiar și așa, vei avea la dispoziție soluțiile de banking digital: BT Pay, Internet&Mobile Banking, BT Help și Livia&Raul de la BT. 😊👉🏻 bit.ly/3d6MPru

Publicată de Banca Transilvania pe Marţi, 26 mai 2020

BANCA Transilvania nu spune daca nici serviciul sau telefonic pentru relatii cu clientii va fi inchis, insa din moment ce nu mentioneaza nimic in legatura cu asta, e destul de probabil sa ramana deschis. Asta inseamna ca orice fel de alte probleme care vor exista pentru clientii BANCA Transilvania, ele vor putea fi rezolvate inclusiv prin intermediul liniilor telefonice, dar e posibil ca atunci sa existe “coada” si acolo, insa puteti vedea de pe website-ul bancii cat aveti de asteptat.

BANCA Transilvania a facut anuntul din timp, astfel incat toata lumea sa stie ce se intampla, mai ales ca este vorba si de weekend-uri prelungite de care se vor putea bucura romanii.