iPhone 13: Primele Informatii Lasa fanii Apple cu Intrebari

iPhone 13 conector

iPhone 13 inca este in plin proces de dezvoltare la compania Apple, insa pentru acest model vine deja o informatie care ne arata ca putem avea asteptari mari in ceea ce il priveste, chiar daca mai avem de asteptat pana la aparitia sa.

iPhone 13 urmeaza sa fie un telefon care nu va avea vreun port de incarcare, compania Apple dorind sa faca intr-un final trecerea la telefoanele care functioneaza fara fir, chiar daca asta ar aduce foarte mari batai de cap pentru clienti.

iPhone 13 ar putea avea un Smart Connector, folosit deja in tabletele iPad Pro, iar cu el am putea conecta anumite accesorii la telefon, el neputand fi folosit pentru incarcarea dispozitivului, asa cum ar putea crede unii dintre fanii celor de la Apple.

iPhone 13 ar putea avea eliminat acest Smart Connector pana cand va fi lansat, insa fara porturi se pare ca va veni in mod sigur, cel putin conform leaker-ului de mai jos, care a mai furnizat si alte informatii valide in legatura cu produse ale Apple.

Articolul precedentSamsung GALAXY S20: Vanzari foarte SLABE pentru Noile Modele
Articolul următormacOS Catalina 10.15.5 a fost lansat de catre Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.