Samsung GALAXY S20: Vanzari foarte SLABE pentru Noile Modele

Samsung GALAXY S20 este o serie de telefoane care inregistreaza vanzari foarte slabe in momentul de fata, iata cat de mici sunt fata de ale seriei S10.

Samsung GALAXY S20 neperformant

Samsung GALAXY S20 este noua serie de telefoane care a fost lansata de catre compania coreeana in cursul lunii martie, ea fiind asteptata de catre foarte multa lume, insa pandemia de Coronavirus i-a stricat lansarea. Conform unor informatii venite din presa din Coreea de Sud, seria de telefoane Samsung GALAXY S20 a inregistrat vanzari de 8.2 milioane de unitati in primul trimestru fiscal din 2020, mai mici decat cele ale seriei anterioare.

Samsung GALAXY S20 cu 8.2 milioane de unitati vandute este cu mult sub cele 10.3 milioane de unitati ale seriei GALAXY S10, vanzarile fiind comparate pentru perioade de timp foarte similare. Diferentele sunt mari, iar ele nu vind e la faptul ca Samsung GALAXY S20 ar fi o serie de telefoane mai proasta, ci vin de la faptul ca pandemia de Coronavirus a fortat oamenii sa isi regandeasca prioritatile in ceea ce priveste achizitiile de produse noi in aceasta perioada.

Samsung GALAXY S20: Vanzari foarte SLABE pentru Noile Modele

Samsung GALAXY S20 trebuia sa fie o serie de telefoane care sa ajute Samsung sa treaca peste problemele din anii anteriori, cand vanzarile slabe au dus la scaderi ale incasarilor si ale profitului. Samsung GALAXY S20 a fost gandita ca o serie care sa aduca foarte multe inovatii importante pentru oamenii din toata lumea, si sa genereze interes pe masura asteptarilor, ceea ce online s-a intampla, dar in realitate a fost foarte departe de adevar.

Samsung GALAXY S20 Plus ar fi fost cel mai popular model din serie, conform informatiilor venite de la presa din Coreea de Sud, nu modelul Ultra, ceea ce desigur ca e o oarecare surpriza. Chiar si asa, oamenii au cumparat telefoanele din seria Samsung GALAXY S20, dar nu in cantitatile pe care le estima compania Samsung, si e improbabil ca de acum lucrurile sa se schimbe in directia dorita de catre coreeni, din pacate pentru ei.

Samsung GALAXY S20 va trebui sa fie depasit anul viitor de o serie si mai buna de telefoane care sa-i creasca si mai mult vanzarile la nivel global, iar asteptarile vis-a-vis de ele sunt foarte mari.