HBO Go: Anuntul IMPORTANT Asteptat de catre Abonatii Romani

HBO Go este una dintre marile platforme de streaming din Romania, insa clientii asteapta un anunt mai important cu privire la o alta schimbare majora.

HBO Go inlocuit

HBO Go este platforma de streaming pe care HBO o are in Romania de cativa ani buni, si care este “legata” de ofertele de televiziune pe care multi operatori de telecomunicatii le au in momentul de fata. Din pacate, HBO Go este foarte limitat in ceea ce priveste filmele si serialele care pot fi urmarite, separat de cele originale fiind foarte putine licentiate, iar asta e desigur o problema pentru foarte multi dintre abonatii din Romania care vor mai mult.

HBO Go, sau HBO Now, urmeaza sa fie inlocuite in unele tari din Europa cu HBO Max, un nou serviciu de streaming video la cerere pe care Time Warner l-a creat in ideea de a concura mai serios cu Netflix, si nu numai. HBO Max ar aduce foarte mult continut nou care nu exista in HBO Go in momentul de fata, ceea ce ar fi un foarte mare avantaj pentru abonati, chiar daca abonamentul ar costa mai mult, dar problema este ca aceasta platforma noua nu va fi lansata prea curand.

HBO Go: Anuntul IMPORTANT Asteptat de catre Abonatii Romani

HBO Go are mai putin continut in comparatie cu Netflix, cel putin in Romania, si desi e mai ieftin, din pacate nu ofera chiar aceeasi experienta pe care o asteapta clientii din tara. Asta ar putea fi rezolvat total daca HBO Go ar fi inlocuit cu HBO Max, al carui abonament ar fi mai scump, dar care ar oferi acces la mult, mult mai mult continut, si n-ar fi rau nici daca ambele platforme ar fi oferite in tandem de catre compania HBO pentru clientii romani.

HBO Go va disparea treptat din tarile europene in care HBO Max va fi lansat, iar strategia celor de la HBO este sa aduca noua platforma de streaming in cat mai multe regiuni cat se poate de repede. Pentru Romania deocamdata nu se stie nimic sigur in ceea ce priveste disparitia HBO Go, sau oferirea HBO Max in tandem cu actuala platforma, dar n-ar fi exclus ca pana la finalul anului ea sa fie disponibila, insa nu cu gratuitati la abonamentele de telefonie mobila.

HBO Go este in momentul de fata disponibil pentru testare gratuita timp de 7 zile in Romania, iar cu unele abonamente de telefonie mobila este oferit gratuit chiar si jumatate de an de zile.