Huawei P50 Pro: Prima Veste GROZAVA pentru Noul Telefon

Huawei P50 Pro are astazi parte de prima veste grozava pentru utilizatorii din intreaga lume, iata ce trebuie sa stie fanii care-i asteapta lansarea.

Huawei P50 Pro procesor

Huawei P50 Pro este primul model important de telefon pe care compania Huawei il va lansa pentru clientii din intreaga lume la inceputul anului 2021, iar in ciuda tuturor incertitudinilor, vine o veste grozava pentru el. Mai exact, in ciuda faptului ca Huawei P50 Pro va fi lansat in 2021 dupa ce vor intra in vigoare o serie de sanctiuni extrem de dure pregatite de catre SUA, vestea buna este ca pentru telefon vor exista destule componente disponibile atunci.

Huawei P50 Pro va avea destule componente premium disponibile pentru ca Huawei se ingrijeste inca de pe acum de acest lucru, facand un stoc de componente de doi ani de zile pentru urmatoarele telefoane. Printre componentele care urmeaza sa fie folosite in Huawei P50 Pro se numara si noul chip Kirin 1020, cu noul procesor pregatit de catre Huawei, acesta urmand a fi produs in masa pana in luna septembrie de catre cei de la TSMC.

Huawei P50 Pro: Prima Veste GROZAVA pentru Noul Telefon

Huawei P50 Pro va avea procesorul produs acum si pastrat pana in primavara anului 2021, iar asta pentru ca din septembrie cei de la TSMC nu vor mai putea produce componente pentru cei de la Huawei. Sanctiunile pe care SUA le impune impotriva celor de la Huawei vor bloca posibilitatea TSMC de a mai produce componente pentru compania chinezeasca din septembrie, astfel ca Huawei P50 Pro va avea multe componente facute inca de pe acum, inclusiv procesorul.

Huawei P50 Pro va folosi unele componente vechi de cateva luni de zile, cum ar fi procesorul, insa e posibil ca senzorii de imagine pentru camera sa fie mai noi, iar aceasta e cam strategia anuala a companiei. Huawei P50 Pro nu a avut vreodata procesoare noi, ci doar cele reciclate din toamna anului anterior, deci asta nu e o problema, dar restul componentelor urmeaza deasemenea sa fie din 2019, asa ca ramane de vazut ce performante va oferi.

Huawei P50 Pro va fi prezentat undeva prin martie 2021, si pus in vanzare in aprilie 2021, dar deocamdata nu au fost zvonite posibile date cand ar urma sa se intample aceste lucruri.