Android: Anuntul IMPORTANT de ULTIMA ORA Venit de la Google

Android are parte de un anunt important de ultima ora facut de catre compania Google pentru utilizatorii din intreaga lume, iata ce a anuntat compania.

Android intarziat

Android este cel mai mare sistem de operare pentru telefoane mobile, tablete, si alte tipuri de dispozitive, fiind folosit pe peste 3 miliard de terminale din lumea intreaga, el fiind dezvoltat de Google. Android trebuia sa aiba pe 3 iunie prezentata versiunea 11 la care Google lucreaza de vreun an de zile, compania publicand inclusiv livestream-ul in care urma sa aiba loc conferinta, insa din pacate peste noapte a anuntat ca totul este amanat, spre dezamagirea multora.

Android nu va avea versiunea 11 prezentata pe 3 iunie de catre compania Google, ci la o data care deocamdata nu a fost dezvaluita, iar asta pentru ca nu s-a facut vreun anunt in acest sens. Cei de la Google au anuntat doar ca urmeaza sa dezvaluie data ulterioara la care vor prezenta vitoarea versiune a sistemului de operare Android, asta dupa ce amanasera deja o data prezentarea versiunii 11 pentru data de 3 iunie, cea initiala fiind la inceput de mai.

Android: Anuntul IMPORTANT de ULTIMA ORA Venit de la Google

Android este un sistem de operare foarte important, iar amanarea prezentarii versiunii 11 pentru lumea intreaga a dus si la amanarea prezentarii iOS 14, care trebuia sa aiba loc la inceput de iunie. Avand in vedere ca Google a decis sa amane prezentarea noii versiuni a Android pentru o data necunoscuta, ramane de vazut in ce masura Apple va decide deasemenea sa amane prezentarea iOS 14 pentru luna iulie, sau daca va decide sa o faca mai devreme.

Android nu va avea nici prima versiune beta a noului mare update pusa in distributie de catre Google, doar cele developer preview ramanand disponibile, si e posibil ca distributia lor sa nu fie oprita. Anuntul celor de la Google nu ar trebui sa surprinda pe cineva, iar asta pentru ca pandemia de Coronavirus obliga companiile sa-si tina angajatii acasa pentru a lucra, si pentru a ii tine insiguranta, astfel ca atunci cand versiunea 11 a sistemului de operare va fi lansata, va veni asa cum trebuie.

Android nu are deocamdata amanata lansarea versiunii 11 in forma finala, acasta trebuind sa ajunga la producatori pana la final de T3 2020, adica pana la finalul lunii septembrie.