Facebook lanseaza aplicatia Venue, iata ce poti face cu ea pe Telefon

Facebook venue

Facebook a lansat o noua aplicatie numita Venue, iar ea vine cu o functionalitate pe care foarte multa lume ar putea-o considera a fi foarte utila, mai ales in tari precum SUA, unde lumea este obisnuita cu acest tip de functionalitate.

Facebook a lansat aplicatia Venue pentru a le oferi oamenilor posibilitatea de a urmari in timp real comentarii pentru diverse evenimente, sportive, sau de alta natura, facute de catre comentatori, jurnalisti, fost sportivi, analisti, sau diversi experti.

Facebook vrea, practic, sa le permita oamenilor ca in timp ce se uita la un meci de fotbal, baseball, fotbal american, tenis, sa nu asculte doar comentatorii televiziunii, ci si altii, terti, care discuta si alte aspecte ale respectivului eveniment.

Venue este o aplicatie companion, nu una care permite vizualizarea de transmisiuni live pentru diverse evenimente, deci trebuie vazuta ca o resursa pentru informatii suplimentare, in timp real, pentru evenimente, si nu una pentru vazut evenimentele in sine.

Facebook venue surpriza

“Astăzi, echipa New Product Experimentation de la Facebook lansează Venue, o nouă aplicație iOS și Android care aduce fanii pasionați și comentatorii experți împreună pentru a experimenta evenimente live într-un mod interactiv nou. Emisiile live oferă încă rara oportunitate pentru milioane de oameni de a consuma conținut simultan. În ciuda atragerii unui spectator larg concomitent, transmisiile live sunt încă o experiență de vizionare în mare parte solo. Fanii pasionați caută în permanență modalități mai bune de a interacționa cu alți fani și experți în jurul evenimentelor preferate. Locul își propune să ofere fanilor o experiență interactivă pe ecranul doi, curat de experți și centrat pe momentele pivotante ale evenimentelor preferate.”