BANCA Transilvania: Anunt catre Clienti, ce OFERA pe 2 Iunie

BANCA Transilvania are un anunt surpriza pentru clientii din Romania, iata ce a decis sa le ofere tuturor in ziua de 2 iunie, si cum poti profita de tot.

BANCA Transilvania promotii

BANCA Transilvania vine cu un nou anunt surpriza pentru clientii sa din Romania, dar si pentru ceilalti romani care sunt in cautare de o schimbare si ar dori sa vada ce le ofera concurenta din domeniul bancar. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au anuntat ca in ziua de 2 iunie vor avea noi oferte speciale pentru cei care sunt dornici sa profite de asemenea promotii, iar asta la doar cateva zile dupa seria anterioara de oferte a bancii romanesti.

BANCA Transilvania a facut anuntul chiar in ziua in care s-a terminat promotia anterioara de oferte pe care le-a pregatit pentru cei dornici sa profite de ele, si probabil ca are pregatite surprize mai interesante. BANCA Transilvania a avut zilele trecute afisate ofertele incepand cu ora 09:00, iar in data de 2 iunie va urma fix acelasi plan, noile oferte fiind prezentate la aceeasi ora pentru oricine este dornic de o schimbare in domeniul bancar.

BANCA Transilvania: Anunt catre Clienti, ce OFERA pe 2 Iunie

BANCA Transilvania are oferte pentru serviciile pe care le are in Romania pentru clienti, de la credite si pana la simple conturi, sau carduri de credit pentru cumparaturile zilnice. In baza acestor oferte pe care le are BANCA Transilvania va puteti bucura de bani mai putini cheltuiti pentru a cumpara ceea ce va intereseaza, fie ca e vorba despre o achizitie de mare amploare, sau una mai mica, banca va ajuta sa faceti ceea ce doriti, cu oferte bune.

În curând revenim cu surprize. Stai aproape de noi în 2 iunie, la 9 fix suntem on. 🤩👉🏻 bit.ly/2AXWVN2

Publicată de Banca Transilvania pe Joi, 28 mai 2020

BANCA Transilvania nu este singura banca de la care vedem promotii de acest gen in Romania, ceea ce e perfect normal, pentru ca inclusiv de la aceste institutii financiare vin oferte bune pentru clienti. Exact precum se intampla in fiecare situatie in care BANCA Transilvania are oferte de acest gen, acestea sunt disponibile doar pentru o zi, deci daca vreti sa profitati de ele, ar trebui sa o faceti foarte rapid, pentru ca vor disparea in cateva ore.

BANCA Transilvania are in aceasta perioada inclusiv o serie de concursuri foarte interesante de care oricine poate profita, totul doar prin aplicatia BT Pay, pe care a lansat-o banca.