DACIA Duster 3: PROBLEMA Mare Anuntata Oficial pentru Masina

DACIA Duster 3 are o problema foarte mare anuntata in mod oficial de catre cei de la Renault, iata ce urmeaza sa se intample, si cat de important este.

DACIA Duster 3 intarzieri

DACIA Duster 3 este urmatoarea generatie de SUV pe care compania DACIA o va lansa pentru clientii din lumea intreaga, iar in momentul de fata ea este in proces de dezvoltare pentru lansare in 5 – 6 ani. Problema este ca Renault a anuntat zilele trecute un plan foarte complex pentru a-si reduce substantial consturile de functionare cu 2 miliarde de euro, iar asta implica si relocarea unor proiecte din anumite tari in Franta, si aici vine problema pentru DACIA Duster 3.

DACIA Duster 3 va avea mai mult ca sigur afectat programul de dezvoltare din cauza acestor schimbari pe care Renault le face, iar asta dupa ce pandemia de Coronavirus a afectat cel mai probabil procesul deja. In aceasta idee, e posibil ca DACIA Duster 3 sa nu fie lansata chiar atat de devreme precum isi imagineaza multa lume, sau sa nu aiba anumite schimbari implementate daca planul celor de la Renault va fi dus la sfarsit, iar schimbari mari vor fi facute pentru modul in care functioneaza compania.

DACIA Duster 3: PROBLEMA Mare Anuntata Oficial pentru Masina

DACIA Duster 3 are mai mult ca sigur unele elemente dezvoltate inclusiv in Romania, deci o mutare a proiectelor, si a eventualelor prototipuri fizice, in Franta, nu va fi facuta foarte usor. Asta ar putea dura cateva saptamani, sau chiar luni, iar de aici pot veni intarzieri destul de mari in intregul proces, dar vorbim doar despre jumatate din problema, iar asta pentru ca Renault vrea sa eficientizeze si piesele folosite in masini, iar asta ar putea inseamna noi intarzieri pentru DACIA Duster 3.

DACIA Duster 3 va folosi o platforma mai veche a Renault, dar si piese de la alti producatori, insa daca francezii vor dori sa standardizeze si mai mult masina, atunci e posibil sa fie nevoie de alte modificari pentru productie. Practic, in functie de ceea ce va face Renault intern, e posibil sa vedem un impact mai mare, sau mai mic, asupra programului de lansare al DACIA Duster 3, dar e foarte sigur ca va exista unul, chiar daca lansarea e peste cativa ani.

DACIA Duster 3 este un upgrade foarte asteptat pentru linia de SUV-uri de la DACIA, astfel ca vom afla cu siguranta ce se va intampla cu masina inainte de a fi lansata.