Playstation 5: Sony Confirma o Noua Veste foarte PROASTA

Playstation 5 incompatibilitate

Playstation 5 are din pacate confirmata o veste extrem de proasta astazi de catre compania Sony, japonezii lamurind intr-un final lucrurile dupa foarte multe saptamani in care nu s-au stiut prea multe lucruri sigure in legatura cu situatia jocurilor noi pentru consola.

Playstation 5 va avea o serie de jocuri lansate in momentul in care va fi pusa in vanzare, insa conform celor de la Sony, acestea nu vor fi compatibile si cu Playstation 4, sau vechile modele de console, ceea ce desigur ca dezamageste foarte multa lume.

Playstation 5 a fost prezentata acum cateva luni de zile, iar dupa acel eveniment au inceput sa apara zvonuri care sugerau faptul ca jocurile create pentru noua consola vor fi compatibile inclusiv cu vechile modele de console, dar se pare ca asta nu este chiar atat de adevarat.

Playstation 5 va fi lansata fara jocuri care sunt compatibile cu vechile modele de console deoarece Sony vrea sa vanda noul produs, iar compatibilitatea cu cele vechi ar fi redus substantial interesul oamenilor pentru consola care urmeaza sa fie lansata in toamna.

“Am spus întotdeauna că credem în generații. Considerăm că atunci când vă confruntați cu toate problemele de a crea o consolă de ultimă generație, aceasta ar trebui să includă funcții și beneficii pe care generația anterioară nu le include. Și că, în opinia noastră, oamenii ar trebui să facă jocuri care să poată profita la maximum de aceste caracteristici.”

Playstation 5 va avea, deci, jocuri exclusive disponibile in momentul lansarii, ceea ce nu e tocmai o surpriza prea mare, cei de la Sony actionand cam la fel cum fac in mod obisnuit cu fiecare lansare importanta, deci e normal ceea ce vedem in acest moment.