RCS & RDS: Cererea facuta pentru TOTI Clientii din Romania

RCS & RDS are in continuare o cerere foarte importanta pentru toti clientii din Romania, iata ce vrea compania sa facem si in momentul de fata.

RCS & RDS doleanta

RCS & RDS continua sa faca o cerere foarte importanta pentru toti clientii sai din Romania, iar asa cum am vazut inclusiv in trecut, vorbim despre ceva ce toata lumea ar trebui sa faca oricum. Mai exact, incepand cu impunerea starii de urgenta in Romania, cei de la RCS & RDS au hotarat sa le ceara imperios clientilor din toata tara sa isi activeze factura electronica, si sa faca platile pentru serviciile lor doar online, fara a mai merge in magazinele sale.

RCS & RDS le permite oricaror clienti sa-si activeze in doar cateva minute factura electronica, aceasta fiind afisata oricum in mod automat in contul de client, dar fiind trimisa suma de plata si prin SMS. RCS & RDS a organizat in trecut si concursuri pentru a convinge oamenii sa-si activeze factura electronica, economisind si bani seriosi cu eliminarea trimiterilor de documente fizice, insa aici e vorba si de protejarea oamenilor din toata tara.

RCS & RDS: Cererea facuta pentru TOTI Clientii din Romania

RCS & RDS a mers chiar mai departe, si s-a gandit ca daca tot exista atat de multi romani care folosesc WhatsApp, ar fi bine sa le permita sa primeasca factura inclusiv in aceasta platforma, pentru comoditate. Activarea primirii facturii prin WhatsApp este la fel de simpla precum in alte platforme, iar cei de la RCS & RDS incearca sa-i ajute pe oameni sa ramana in siguranta, insa plata trebuie facuta fie din website-ul lor, fie dintr-o platforma de internet banking.

RCS & RDS este singura companie mare din Romania care ofera posibilitatea de a primi factura in format electronic prin WhatsApp, si totul multumita platformei WhatsApp Business. RCS & RDS le cere romanilor in continuare, chiar si la peste 3 luni de la confirmarea primului caz de Coronavirus, sa isi activeze factura electronica si sa incerce sa nu mearga in magazinele sale decat daca au o problema cu adevarat importanta, si sa faca platile doar online.

RCS & RDS are magazinele sale din multe zone din tara deschise in continuare in aceasta perioada deoarece vasta majoritate nu sunt in mall-uri, deci nu trebuiau sa fie in mod neaparat inchise.