iOS 13.5.1 a fost LANSAT, Iata ce Noutati Aduce in iDevice-uri

iOS 13.5.1

iOS 13.5.1 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple pentru iPhone, iPad, iPod Touch, noua versiune a sistemului de operare fiind oferita impreuna cu o serie de rezolvari pentru probleme serioase de securitate.

iOS 13.5.1 nu are alte schimbari importante mentionate de catre cei de la Apple pentru iPhone, iPad, iPod Touch separat de aceste rezolvari ale vulnerabilitatilor existente in iOS 13.5, deci instalarea sa este importanta.

iOS 13.5.1 vine la scurt timp dupa ce iOS 13.5 a fost lansat pentru iDevice-uri, ceea ce vine ca o surpriza destul de mare, insa cand problemele de securitate sunt mari, e normal ca lucrurile sa stea asa pentru iDevice-uri.

“iOS 13.5.1 furnizează actualizări importante de securitate, iar instalarea este recomandată tuturor utilizatorilor.

Este posibil ca unele funcționalități să nu fie disponibile pentru toate regiunile sau pe toate dispozitivele Apple. Pentru informații despre conținutul de securitate al actualizărilor software Apple, vizitați acest site web.”

iOS 13.5.1 poate fi instalat chiar acum pe oricare dintre iPhone, iPad, si iPod Touch-urile care sunt compatibile cu oricare dintre versiunile anterioare ale sistemului de operare pentru produsele lansate de catre compania Apple.