Windows 10: AVERTIZAREA Microsoft privind May 2020 Update

Windows 10 are o avertizare importanta publicata de catre compania Microsoft pentru clientii cu PC-uri care vor sa instaleze May 2020 Update.

Windows 10 suspendat

Windows 10 are o avertizare foarte importanta pentru utilizatorii de calculatoare, si nu numai, care vor sa instaleze May 2020 Update, si e ceva care afecteaza foarte multa lume in momentul de fata. Vorbim despre faptul ca Microsoft a inceput sa blocheze posibilitatea de a instala May 2020 Update in dispozitivele compatibile cu Windows 10, iar asta pentru ca exista unele probleme foarte serioase in ceea ce priveste compatibilitatea cu anumite componente si drivere.

Windows 10 genereaza foarte multe probleme pe unele configuratii de PC-uri folosite de catre oameni din intreaga lume, astfel ca Microsoft a decis sa blocheze posibilitatea de instalare a actualizarii pe unele dintre ele. Puteti vedea mai jos mesajul pe care unii dintre utilizatori il vad in Windows 10 in momentul in care incearca sa faca instalarea May 2020 Update, cei de la Microsoft luand aceasta masura pentru a scuti oamenii de batai de cap inutile din cauza incompatibilitatilor.

Windows 10: AVERTIZAREA Microsoft privind May 2020 Update

Windows 10 suspendat actualizare
Mesajul afisat de Windows 10 pe calculatoarele pentru care Microsoft a blocat instalarea May 2020 Update.

Windows 10 nu are cum sa aiba disponibila vreo actualizare importanta de la Microsoft fara sa inregistreze diverse probleme serioase, iar asta pentru ca exista prea multe configuratii pe care trebuie sa functioneze. In aceasta idee, cei de la Microsoft incearca mereu sa lanseze actualizari pentru Windows 10 care sa functioneze cat se poate de bine, insa nu intotdeauna si reusesc sa le ofere utilizatorilor experienta pe care acestia o asteapta, astfel ca blocheaza update-urile ocazional.

Windows 10 are in May 2020 Update probleme cu interconectarea dispozitivelor Bluetooth, rata de refresh variabila pentru monitoare, erori la conectarea de dispozitive Thunderbolt. Mai mult, cei cu Windows 10 raporteaza reporniri aleatorii ale PC-urlor, imposibilitatea de a folosi anumite periferice, probleme cu driverele pentru placi video NVidia si AMD, plus multe alte probleme care obliga Microsoft sa ia decizii radicale de acest gen, care sunt totusi foarte utile.

Windows 10 va avea aceste probleme rezolvate prin alte update-uri care vor fi lansate de catre cei de la Microsoft, insa e nevoie de rabdare pentru ca totul sa fie oferit pentru utilizatorii din intreaga lume.