CEC Bank: Noua Cerere IMPORTANTA pentru TOTI Clientii Romani

CEC Bank a publicat o noua cerere foarte importanta pentru toti clientii sai din Romania, iata ce vrea banca de la romanii din toata tara acum.

CEC Bank actualizare

CEC Bank a facut in cursul acestei zile o noua cerere foarte importanta pentru toti clientii sai din Romania, una care vine la doar o saptamana dupa un mesaj similar care avea menirea de a simplifica viata oamenilor. Ei bine, acum cei de la CEC Bank ii roaga pe clientii din Romania sa ii indeplineasca aceasta cerere, iar asta pentru ca probabil are nevoie de informatiile pe care clientii trebuie sa i le ofere in datele pe care le are vis-a-vis de ei.

CEC Bank, la fel ca oricare alta banca din Romania, isi actualizeaza in mod constant datele pe care le are cu privire la clientii sai din toata tara, iar in aceasta perioada vrea ca oamenii sa faca totul doar online. CEC Bank a creat o pagina speciala in care le pune la dispozitia clientilor un formular prin care acestia isi pot actualiza de la distanta datele personale in baza carora banca le face oferte, sau le monitorizeaza activitatea obisnuita.

CEC Bank: Noua Cerere IMPORTANTA pentru TOTI Clientii Romani

CEC Bank a creat acest formular online de cam vreo saptamana pentru a-i ajuta pe clientii din Romania sa isi actualizeze datele fara a merge in vreuna dintre agentiile sale din tara. CEC Bank vrea sa-i tina pe clienti departe de agentii pentru a-si actualiza datele personale, iar asta pentru ca nu e tocmai ceva foarte urgent, insa banca vine oricum cu aceasta cerere pentru ca probabil are nevoie de informatii actualizate pentru unii dintre clientii sai.

Ca să putem fi cât mai aproape de tine, te rugăm să-ți actualizezi datele direct pe site-ul nostru: http://ow.ly/DFBk50zTkqF #CECBank #Româniavafibine

Publicată de CEC Bank pe Luni, 1 iunie 2020

CEC Bank vrea sa si afle cam cat dintre clienti mai au un loc de munca, l-au pierdut, sau sunt in somaj tehnic, acestea fiind unele dintre datele pe care le cere de la persoanele fizice. In baza acestor informatii isi poate face o idee si cu privire la capacitatea unor clienti de a-si mai plati ratele, fie ca e vorba de credite, sau de carduri de credit, mentiunea privind colectarea inclusiv a acestor informatii fiind facuta de catre CEC Bank in website-ul sau.

CEC Bank le cere clientilor din toata tara sa isi faca aceasta actualizare a datelor personale, insa desigur ca depinde de fiecare in parte daca vrea efectv sa treaca prin acest proces, sau nu.