GTA 6: Imaginea care i-a SURPRINS pe Fanii viitorului Joc

GTA 6 furtuna

GTA 6 este asteptat de foarte multa lume, si v-ams pus zilele trecute ca in cadrul GTA 5 a fost descoperita o posibila dovada a faptului ca noul joc urmeaza sa vina cu o surpriza mare pentru toti ce care-l asteapta in momentul de fata.

GTA 6 are mai jos prezentata o imagine care ne arata ca in cadrul viitorului joc ar urma sa fie disponibile misiuni care ne vor purta prin periculoasa lume a drogurilor, ceva ce desigur ca a fost zvonit pana acum, dar n-a aparut vreodata in GTA 5.

GTA 6 pare sa aiba acum o posibila prima dovada a faptului ca urmeaza sa aiba o poveste foarte complexa, iar GTA 5 ar putea fi folosit de catre cei de la Rockstar Games pentru a ne anunta care vor fi marile noutati cu care vrea sa ne surprinda in 2021.

GTA 6 ne-ar putea plimba prin misiuni care vor avea loc in America de Sud, si nu numai, diverse teorii aparand pana in momentul de fata pentru a sugera acest lucru, si se pare ca multe dintre cele pe care le speram se vor dovedi a fi 100% reale.

GTA 6 furtuna droguri

GTA 6 are in imaginea de mai sus prezentata o posibila poveste surpriza cu care Rockstar Games vrea sa incerce sa ne atraga in lumea virtuala a noului titlu, dar si in platforma online care in cazul GTA 5 aduna foarte multi jucatori din diverse colturi de pe glob.