Netflix: Anuntul GROZAV pentru Romani, ce Primesc Abonatii

Netflix are un anunt grozav pentru toti abonatii din Romania, iata ce mesaj a publicat platforma de streaming video la cerere pentru toata lumea.

Netflix iunie

Netflix isi continua seria foarte buna de anunturi pentru clintii din Romania, iar astazi vorbim despre o noua surpriza foarte buna de care se pot bucura toti cei care platesc pentru a vedea filmele si serialele din platforma. Vorbim despre o lunga lista de filme si seriale pe care abonatii Netflix din Romania le pot vedea incepand cu luna iunie in cadrul platformei de streaming video la cerere, si dupa cum puteti vedea, exista multe surprize pe care compania le-a pregatit.

Netflix anunta in primul rand filmele pe care le vom putea vedea in iunie, iar ieri a fost lansat in platforma unul numit Anna Karenina, pe 12 iunie urmand a fi distribuita si pelicula Da 5 Bloods. Pana la finalul lunii iunie mai exista un film important care este si finantat de catre Netflix, el avand denumirea Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga, insa separat de asta vor exista si alte titluri care vor merita vazute, ele fiind lansate segmentat in iunie.

Netflix iunie filme
Filmele noi lansate de Netflix in Iunie in Romania.

Netflix: Anuntul GROZAV pentru Romani, ce Primesc Abonatii

Netflix a inclus din 1 iunie diverse sezoane ale Da Ali G Show, Rick and Morty, Fuller House, DC’s Legents of Tomorrow, 13 reasons why, F is for Family, sau chiar Dating Around. In a doua parte a lunii iunie cei de la Netflix vor lansa un nou sezon al serialului The Order, plus noi sezoane ale The Politician, The Sinner, sau Crazy Delicious, insa separat de acestea vor exista si cateva seriale care vor fi disponibile in premiera pentru abonatii din platforma de streaming.

Netflix iunie seriale
Serialele noi lansate de Netflix in Iunie in Romania.

Netflix va lansa deasemenea un documentar important in iunie, acesta avand denumirea Lennox Hill, dar si cateva noi serii de stand-up comedy cu unii comedianti destul de cunoscuti. Netflix investeste mult in creatiile originale pentru platforma sa, si e bine sa vedem ca in Romania vom avea parte de surprize bune de la compania americana, iar asta pentru ca este nevoie in mod constant de continut bun pe care sa-l vedem in platforma.

Netflix iunie documentare
Documentarele noi lansate de Netflix in Iunie in Romania.

Netflix a pregatit destule surprize pentru abonatii din Romania in cursul lunii iunie, insa desigur ca avem totusi parte de mai putine lansari decat au loc in alte tari mai importante de pe glob.