Fortnite: Noua Data OFICIALA pentru Lansarea Sezonului 3

Fortnite consternare

Fortnite are o noua data oficiala pentru lansarea sezonului 3, cei de la Epic Games luand iar decizia de a amana lansarea din cauza violentelor fara precedent care au loc in SUA, compania nedorind sa stirbeasca in vreun fel importanta acestora.

Fortnite a avut amanata de doua ori lansarea celui de-al treilea sezon din cauza pandemiei de Coronavirus, insa de aceasta data situatia foarte tensionata din SUA a fortat Epic Games sa ramana in umbra, la fel ca alte mari companii din SUA care au luat decizii similare pentru propriile produse.

Fortnite va avea sezonul 3 lansat peste o saptamana doar daca violentele din SUA se vor tempera, iar lucrurile vor reintra intr-un oarecare normal, lucru care in momentul de fata nu pare chiar atat de posibil, avand in vedere ceea ce se intampla zilnic acolo.

Fortnite este cel mai mare joc online din intreaga lume, cu peste 300 de milioane de jucatori activi, astfel ca orice decizie de a amana o lansare importanta este foarte serios discutata in interiorul Epic Games inainte de a fi luata si anuntata in mod public.

“În efortul de a pregăti totul pentru capitolul 2 – Sezonul 3, extindem sezonul 2 cu o săptămână. Noua zi de lansare a sezonului 3 va fi joi, 11 iunie. De asemenea, asigurați-vă că consultați un eveniment live unic numit The Device, programat acum pentru sâmbătă, 6 iunie, la 14:00 ET (vă rugăm să vă prezentați cu 30 de minute mai devreme pentru a vă asigura securitatea, spațiul este limitat!).”

Fortnite n-ar trebui sa mai aiba o a patra amanare pentru lansarea celui de-al treilea sezon, insa totul depinde foarte mult de modul in care autoritatile din SUA vor reusi sa linisteasca in mod pasnic numarul mare de oameni care protesteaza in aceste momente.