DIGI Romania: GRATUITATEA de care Multi Clienti NU au Aflat

DIGI Romania ofera o gratuitate de care foarte multi clienti nu au aflat pana in momentul de fata, iata ce primesti chiar acum fara sa platesti ceva.

DIGI Romania ofera pentru clientii sai din Romania un serviciu gratuit care se poate dovedi a fi extrem de folositor pentru multe persoane, insa nu toata lumea stie ca poate beneficia de asta fara bani. DIGI Romania ofera gratuit pentru clientii care au abonamente de internet fix posibilitatea de a seta un DNS dinamic pe care sa-l poata folosi pentru a-si accesa routerul, calculatorul, sau orice mai au ei, de la distanta, indiferent cum se modifica IP-ul conexiunii.

DIGI Romania ofera acest serviciu gratuit de foarte multa vreme, insa putina lume stie de existenta sa, iar asta pentru ca exista foarte putine mentiuni cu privire la disponibilitatea sa pentru clienti. Cei care vor sa activeze acest serviciu, care poate fi extrem de util in foarte multe situatii, o pot face doar din contul de client, acolo unde DIGI Romania are o singura setare disponibila pentru folosirea sa, adica doar alegerea subdomeniului pe care dorim sa-l folosim.

DIGI Romania: GRATUITATEA de care Multi Clienti NU au Aflat

DIGI Romania ofera posibilitatea de a crea un DNS dinamic pe domeniul principal go.ro, subdomeniul ramanand la discretia noastra, desigur in functie de ceea ce mai este disponibil. Cu ajutorul unui asemenea DNS dinamic va puteti accesa de la distanta sisteme de supraveghere, servere, si nu doar atat, totul oricand doriti, in orice conditii, indiferent cum se modifica IP-ul vostru de iesire in internet cand mai dati cate un restart la router.

DIGI Romania ofera gratuit un serviciu pe care alti operatori din Romania nu il au, dar unul care este totusi oferit de catre anumite routere, desigur printr-un alt domeniu principal. E usor de inteles totusi de ce e mai bine sa profitati de un asemenea serviciu oferit direct de furnizorul seriviciilor de internet, decat a producatorului routerului, iar DIGI Romania are serviciul fara plata pentru toti clientii romani care au abonamente de internet fix acum.

DIGI Romania permite activarea rapida a domeniului pentru DNS-ul vostru dinamic, insa va trebui sa asteptati cateva ore, poate chiar si o zi, ca el sa se distribuie in toate colturile internetului.