GTA 6: Anuntul care a SURPRINS Fanii si Implica inclusiv GTA 5

gta 6 paralel

GTA 6 este urmatorul mare joc pe care Rockstar Games si Take Two se pregatesc sa il lanseze pentru utilizatorii din intreaga lume, iar CEO-ul celei de-a doua companii a facut o afirmatie extrem de importanta cu privire la ceea ce urmeaza sa fie facut.

GTA 6 va fi lansat de catre Rockstar Games si Take Two, insa asta nu va opri distributia GTA 5, sau GTA Online, astfel toate vor exista in paralel, probabil si in formate diferite in ceea ce priveste modul in care versiunea online a jocurilor va putea fi jucata de catre utilizatori.

GTA 6 ar urma sa fie un joc oferit in paralel, cu o lume virtuala oferita in paralel, de catre Rockstar Games in ideea ca oamenii sa poata juca online ambele titluri, si sa nu piarda ceea ce au obtinut pana acum in actualul joc, ceea ce nu e o idee chiar atat de rea.

GTA 6 ar urma sa beneficieze de o strategie care s-a dovedit a avea succes cu NBA 2K pentru cei de la Take Two, iar daca acolo totul a functionat asa cum trebuie, compania spera ca lucrurile sa fie la fel si in aceasta situatie, iar sansele lor de a avea succes sunt destul de mari.

GTA 6 va fi lansat peste cam un an de zile, daca nu chiar mai tarziu de atat, deci este suficient timp pentru ca multe sa se schimbe, insa Take Two pare a fi destul de hotarata in ceea ce priveste modul in care vrea sa lanseze noul sau joc pentru toata lumea.