LIDL Romania: SURPRIZA Speciala Anuntata catre Multi Clienti

LIDL Romania are o surpriza speciala anuntata pentru foarte multi clienti din Romania, iata ce a dezvaluit marele lant de magazine pentru romani.

LIDL Romania animatii

LIDL Romania surprinde in mod pozitiv clientii din toata tara cu un mesaj care vine ca o veste grozava pentru foarte multa lume deoarece le aduce unora ceva ce le-ar putea fi extrem de util. Mai exact, cei de la LIDL Romania au anuntat ca au creat special pentru copii o biblioteca de continut digital menit sa le trezeasca celor mici interesul pentru tehnologie si creativitate, iar ideea in sine este una care merita laudata, pana la urma.

LIDL Romania a gandit totul intr-un asemenea mod incat copiii sa poata urmari foarte usor creatiile artistilor, si sa ii mai elibereze pe parinti de grija zilnica pentru a le ocupa timpul copiilor. Puteti vedea in website-ul celor de la LIDL Romania cum au gandit acest sistem pentru a-l face atractiv pentru copii, toate materialele fiind foarte usor de accesat atat de pe telefoane, tablete, cat si calculatoare, ele fiind incarcate in reteaua YouTube acum.

LIDL Romania: SURPRIZA Speciala Anuntata catre Multi Clienti

LIDL Romania a colaborat cu o serie de artisti pentru a putea crea tot ceea ce pot urmari copiii in website-ul sau, iar realizarile lor sunt impresionante, in special pentru cei carora le place asemenea continut. Artistii care au lucrat impreuna cu LIDL Romania pentru aceste creatii au deasemenea si cateva filme de prezentare in care arata o parte din munca pe care au depus-o pentru a realiza tot ceea ce puteti vedea in imaginile de pe website.

Vârsta copilăriei este vârsta imaginației nelimitate, a curiozității și deschiderii. 🐱 De aceea, împreună cu RADAR New…

Publicată de Lidl Romania pe Miercuri, 3 iunie 2020

LIDL Romania crede ca din acest website unii dintre copii pot chiar sa invete cum sa faca o meserie de acest gen, si sa isi creeze propriul continut de acest gen, la un moment dat. Desigur ca doar in baza unor clipuri video e greu ca un copil sa fie atras de o asemenea meserie, insa cei de la LIDL Romania spera ca initiativa lor sa bucure multi copii, si macar pe unii sa ii distreze in aceasta perioada in care foarte multa lume ar cam trebui sa stea in casa.

LIDL Romania va actualiza in mod constant acea pagina cu noi creatii ale artistilor, asa ca ii puteti tine ocupati saptamanal pe cei mici cu noi informatii care sunt publicate de catre companie.