Samsung GALAXY S30: Prima Schimbare MAJORA pentru Clienti

Samsung GALAXY S30 are anuntata prima schimbare importanta care va fi facuta pentru clientii din intreaga lume, iata ce este asteptat pentru telefoane.

Samsung GALAXY S30 fluiditate

Samsung GALAXY S30 este in plin proces de dezvoltare la compania Samsung in momentul de fata, acest lucru este 100% sigur, chiar daca mai avem de asteptat destul de mult pana cand telefonul va fi efectiv lansat. In ciuda distantei mari pana in momentul lansarii, Samsung GALAXY S30 va ajunge la clienti in prima parte a anului 2021, iar una dintre marile schimbari a fost deja dezvaluite multumita noutatilor care apar pentru seria Samsung GALAXY Note 20.

Samsung GALAXY S30 urmeaza sa aiba un ecran care are o rata de refresh imbunatatita, ea nu va creste de la 120 Hz la o valoare mai buna, insa experienta urmeaza sa fie una superioara fata de cea din GALAXY S20. Acest lucru a fost anuntat pentru seria Note 20 de catre un foarte cunoscut leaker de informatii cu privire la aceste modele, si daca acolo va ajunge aceasta schimbare, e destul de clar ca inclusiv in Samsung GALAXY S30 o vom vedea in 2021.

Samsung GALAXY S30: Prima Schimbare MAJORA pentru Clienti

Samsung GALAXY S30 va avea oricum un ecran imbunatatit anul viitor, iar asta pentru ca acestea sunt schimbarile standard pe care le face compania Samsung pentru telefoanele pe care le vinde in fiecare an. In aceasta idee, era oricum de asteptat ca experienta pentru folosirea Samsung GALAXY S30 sa fie imbunatatita si pe partea de fluiditate in afisarea imaginilor, dar acum avem si o informatie clara care sa ne arate ca acest lucru se va si intampla.

Samsung GALAXY S30 urmeaza deasemenea sa vina cu un nou tip de procesor, care va fi produs folosind un proces de fabricatie de 5nm, impreuna cu nou RAM mai performant, si medii de stocare mai rapide. O baterie mai mare urmeaza deasemenea sa fie integrata in Samsung GALAXY S30 pentru clienti, iar acestea sunt schimbari foarte bune de care toata lumea se va putea bucura chiar din momentul in care vor fi lansate in mod oficial pentru utilizatori.

Samsung GALAXY S30 urmeaza sa fie prezentat in mod oficial pentru utilizatorii din lumea intreaga in primavara anului viitor, undeva prin februarie, insa lansarea in magazine ar putea avea loc in martie.