Netflix Romania: PROBLEMA Uriasa pentru Abonatii din Tara

Netflix Romania are o problema uriasa in Romania care ii afecteaza pe abonatii din toata tara, iata ce ar trebui sa stie tot cei care platesc pentru abonament.

Netflix Romania discriminare

Netflix Romania este versiunea pentru tara noastra a platformei de streaming video la cerere, si spun asta pentru ca exista o problema mare in ceea ce priveste acest serviciu, si noi platim pentru ea. Netflix Romania este versiunea pentru tara noastra in ideea in care continutul pe care noi il vedem aici este substantial redus in comparatie cu cel pe care-l vad americanii, germanii, francezii, spaniolii, sau alte tari, in fiecare fiind un numar diferit de filme, seriale, etc.

Netflix Romania are abonamente care incep de la 8 euro, sau 9 dolari, adica fix atat cat costa si in SUA abonamentul cel mai ieftin, insa diferenta intre cantitatea de continut pe care le ofera platforma este mare. Spre exemplu, conform celor de la Netflix Romania, in iunie vor fi lansate undeva pe la aproximativ 50 de filme, seriale, documentare, in tara noastra, o cifra mare, dar in SUA listele publicate de catre diverse publicatii anunta 110 titluri noi care ajung in platforma.

Netflix Romania: PROBLEMA Uriasa pentru Abonatii din Tara

Netflix Romania va primi, deci, mai putin de jumatate dintre titlurile care vor fi oferite pentru SUA, de exemplu, iar asta desi abonamentul de baza are acelasi pret in ambele tari in momentul de fata. Aceasta problema nu este de azi, sau de ieri, Netflix Romania avand intotdeauna mai putin continut decat in alte tari, iar asta desi preturile abonamentelor au fost intotdeauna egale, sau apropiate, pentru fiecare tara in care platforma este oferita in momentul de fata.

Netflix Romania a avut intotdeauna mai putin continut licentiat decat in alte tari, partea buna fiind ca acel continut original, adica facut de catre companie, a fost distribuit si la noi de la bun inceput. Din pacate, problema aceasta nu va avea o rezolvare prea curand, iar asta pentru ca nici in cazul HBO Go nu sta situatia diferit, doar ca acolo abonamentele sunt mult mai ieftine in Romania decat in SUA, de exemplu, dar in cazul Netflix Romania nu vorbim de acelasi lucru.

Netflix Romania este o platforma cu multi abonati, nu se stie clar daca are mai multi decat HBO Go, dar e improbabil, insa ar trebui sa ne fie oferit mai mult continut, la fel ca in alte tari, sau sa avem abonamente mai mici.