ING Bank: Mesaj de INTERES al Bancii pentru Clientii Romani

ING Bank are un mesaj de mare interes pentru toti clientii sai din Romania, iata ce spune banca, si ce trebuie sa stie cei care le folosesc serviciile.

ING Bank muzica

ING Bank vine astazi cu un mesaj foarte interesant pentru toti clientii sai din Romania, unul care e posibil sa fie de mare ajutor pentru foarte multa lume, avand in vedere ca vorbim despre modul in care cheltuim bani. Cei de la ING Bank spun ca muzica pe care o ascultam atunci cand facem cumparaturi, sau cand luam diverse decizii financiare, poate influenta modul in care cheltuim banii in momentele respective, ceea ce e destul de intersant.

ING Bank spune ca muzica cu un ritm alert e buna pentru momentele in care oamenii iau decizii financiare cu privire la investitii, insa chiar si aici trebuie sa fim putin conservatori in ceea ce priveste cheltuirea banilor. Pe de lata parte, ING Bank spune ca in cazul in care trebuie sa setezi un buget, ar trebui sa alegi muzica al carui ritm este lent, probabil pentru a gandi mult mai calm felul in care respectivii bani urmeaza sa fie cheltuiti din buget.

ING Bank: Mesaj de INTERES al Bancii pentru Clientii Romani

ING Bank recomanda la cumparaturi muzica energica, si asta probabil pentru a trece mai rapid printre rafturi si a alegete mai rapid produsele pe care dorim sa le cumpara, fara a face cheltuieli inutile. Pentru plata facturilor cei de la ING Bank recomanda acea muzica de la care primim o stare de bine, si e destul de normal sa fie asa gandirea pentru ca trebuie sa ne despartim de banii munciti din greu, asa ca ar trebui sa fie ceva care sa ne relaxeze.

Când faci cumpărături alergi printre rafturi sau te miști încet, în timp ce citești etichetele? Conform mai multor…

Publicată de ING Romania pe Duminică, 31 mai 2020

ING Bank are in final si o recomandare pentru momentul in care iei un credit, muzica instrumentala fiind alegerea lor, si daca iei un credit pe 5, sau 30 de ani, e bine sa fii mai relaxat decat atunci cand platesti facturi. Realitatea este ca starea psihologica a unui om influenteaza tot ceea ce face, iar recomandarile acestea ale ING Bank nu trebuie privite ca unele exclusiv pentru momentele in care luam decizii financiare, aplicarea fiind mai larga.

ING Bank are de obicei multe recomandari financiare pentru clienti, insa acestea privind muzica sunt unele dintre cele mai interesante si neobisnuite de pana in momentul de fata.