ING: Anuntul IMPORTANT ce-i Vizeaza pe TOTI Clientii Romani

ING are un anunt foarte important care-i vizeaza pe clientii sai din toata Romania, iata ce trebuie sa stie toti cei care folosesc serviciile bancii acum.

ING sucursale

ING a facut un anunt important care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania, si e recomandat sa stii ce mesaj are banca pentru toata lumea deorece suntem vizati cu totii de el. In perioada starii de urgenta cei de la ING au decis sa modifice programul agentiilor din toata tara, iar asta pentru a putea avea ocazia de a primi clientii fara a crea aglomeratie, si pentru a putea igieniza corespunzator toate locatiile in care veneau oamenii cu diverse probleme.

ING a decis deasemenea sa le ofere prioritate cetatenilor in varsta, asa cum se recomanda inclusiv in ordonantele militare care au fost adoptate in perioada starii de urgenta din Romania. Asta a insemnat ca intre anumte ore nu toti clientii puteau fi primiti, in timp ce dupa miezul zilei exista o perioada in care se face dezinfectare in agentiile celor de la ING, aceasta din urma procedura ramanand in continuare pentru toti clientii din intreaga tara.

ING: Anuntul IMPORTANT ce-i Vizeaza pe TOTI Clientii Romani

ING a decis totusi sa faca o alta modificare, mai exact a readus la normal programul de lucru al agentiilor din intreaga tara, asta dupa ce l-a redus pentru o perioada limitata de timp. Aceasta reducere a fost facuta pentru a-i proteja pe toti clientii din Romania, dar si pe angajatii celor de la ING, programul fiind redus cu aproximativ o ora, insa acum lucrurile au revenit la normal, ceea ce desigur ca este o veste extrem de buna pentru toata lumea.

ING inca nu poate sa deschida agentiile din mall-urile din toata tara, iar asta pentru ca multe spatii comerciale raman in continuare inchise la decizia guvernului Romaniei. In momentul in care acele centre comerciale vor fi deschise de catre autoritati, cei de la ING vor relua activitatea si acolo, insa desigur cu respectarea anumitor proceduri care au menirea de a-i proteja atat pe clienti, cat si pe angajatii care vin sa rezolve diverse probleme in locatii.

ING nu are deocamdata un termen pentru a face acest lucru, iar asta si pentru ca nu se stie cand anume urmeaza sa fie ridicate restrictiile pentru spatiile comerciale mari.