WhatsApp Web: SURPRIZA Mare Lansata pentru TOTI Utilizatorii

WhatsApp Web are o surpriza mare oferita de catre compania americana pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata ce au asteptat utilizatorii pana acum.

WhatsApp Web dark

WhatsApp Web este platforma online care va permite sa accesati de pe PC-uri, sau tablete, platforma de mesagerie pe care o aveti deja activa pe telefonul vostru, si exista ceva foarte interesant disponibil in cadrul sau. Mai exact, pentru WhatsApp Web a fost lansata dupa multa asteptare si o functie foarte utila pentru toata lumea, mai exact un dark mode pe care-l putem folosi chiar in acest moment pentru a e bucura de o interfata care nu ne supara prea mult ochii.

WhatsApp Web are disponibil noul dark mode dupa ce in aplicatia pentru telefoanele mobile a fost lansata de ceva vreme aceasta functionalitate, ea fiind de altfel foarte importanta pentru multa lume. Avand in vedere ca trebuia sa fie o egalitate intre toate platformele accesibile de catre utilizatori, la ceva timp dupa ce aplicatia WhatsApp pentru telefoane a avut lansat un dark mode, exista unul disponibil inclusiv pentru WhatsApp Web si toti oamenii.

WhatsApp Web: SURPRIZA Mare Lansata pentru TOTI Utilizatorii

WhatsApp Web are un meniu special prin care utilizatorii pot controla anumite functii ale platformei online, iar tot acolo este disponibila inclusiv optiunea pentru a activa acest dark mode de catre utilizatori. Interfata dark mode este oferita pentru toti utilizatorii WhatsApp Web indiferent ce browser au, sau de pe ce fel de calculator folosesc platforma online, astfel ca nu exista vreo “discriminare” din acest punct de vedere pentru utilizatorii din platforma aceasta.

WhatsApp Web nu are la fel de multe functii precum aplicatia pentru telefoane si asta nu e tocmai ceva ce apreciaza foarte multa lume, insa includerea acestui dark mode este totusi o veste imbucuratoare. Ar fi bine daca WhatsApp Web ar avea si alte functii mai importante care exista in aplicatiile pentru iPhone si Android, dar e greu sa implementezi intr-un website chiar tot ceea ce este oferit pentru o aplicatie pentru telefoane.

WhatsApp Web va mai avea si alte surprize bune integrate, avand deja suport si pentru Messenger Rooms, asa ca ramane doar sa vedem ce anume va mai fi oferit pentru toata lumea.