BANCA Transilvania. Anunturile SURPRIZA pentru Toata Romania

BANCA Transilvania are o serie de anunturi extrem de bune pentru toti clientii sai din Romania, iata ce a decis sa faca pentru toata lumea, si cat conteaza.

BANCA Transilvania nevoi

BANCA Transilvania anuntase de ceva vreme ca are pregatite cateva surprize extrem de interesante pentru romanii din toata tara, iar acum aflam si ce anume a pregatit banca pentru toti. Cei de la BANCA Transilvania au lansat noile oferte ca parte a campaniei Google Vibes Only, si vorbim despre o serie de promotii pe care nu foarte multa lume credea ca le poate vedea de la banca intr-o asemenea perioada complicata pentru Romania.

BANCA Transilvania a anuntat, in primul rand, ca parte a campaniei sale, faptul ca ofera dobanda de doar 4.99% pentru creditele imobiliare, asta in conditiile in care dobanzile la multe banci au mai scazut din cauza Coronavirus. BANCA Transilvania ofera si zero comision de analiza, plus un voucher de 15% pentru Vivre, unul dintre cele mai mari magazine de mobila din care puteti cumpara tot ceea ce aveti nevoie pentru a va aranja casa.

BANCA Transilvania. Anunturile SURPRIZA pentru Toata Romania

BANCA Transilvania are deasemeea o oferta inclusiv pentru creditele de nevoi personale in momentul de fata, doua fiind listate de catre banca, astfel ca puteti sa va alegeti ceea ce va este necesar. Inclusiv pentru cardurile de credit exista oferte de la BANCA Transilvania, cu posibilitate de personalizare a unora dintre ele, astfel ca aveti multiple optiuni pentru a va bucura de fix ceea ce aveti nevoie pentru a va cheltui si banii in felul in care doriti.

4.99% la creditul imobiliar. Cum altfel să te muți în noua locuință, dacă nu cu #GoodVibesOnly. ☺️👉 bit.ly/GoodvibesOnly

Publicată de Banca Transilvania pe Joi, 4 iunie 2020

BANCA Transilvania are oferte inclusiv pentru leasing-ul de masini, sau pentru asigurarile de viata, promotiile fiind unele destul de interesante, dupa cum puteti vedea pe website-ul lor. BANCA Transilvania vrea sa le ofere clientilor din Romania motive cat mai multe sa se bucure de posibilitatea de a isi finanta diverse visuri, insa desigur ca trebuie sa fiti si foarte atenti la ceea ce se explica in legatura cu toate aceste servicii din tara.

BANCA Transilvania ar mai putea avea si alte oferte listate pentru clientii din Romania in perioada urmatoare, asa ca ramane doar sa vedem ce anume a mai pregatit pentru noi.