DACIA Duster: Doua SURPRIZE la care NU se Asteptau Romanii

DACIA Duster are parte de doua surprize foarte mari pentru clientii din toata Europa, iata ce a pregatit producatorul de la Mioveni pentru toata lumea.

DACIA Duster companion

DACIA Duster este unul dintre cele mai populare modele de SUV-uri din Europa in momentul de fata, ceva ce transforma DACIA intr-un producator important pentru piata auto europeana. DACIA Duster are pregatit un facelift pentru lansare de catre producatorul de la Mioveni, insa din pacate vestile bune de acum cateva saptamani au cam fost sterse acum deoarece se pare ca masina nu va fi lansata chiar atat de devreme precum spera multa lume.

DACIA Duster va fi lansata abia undeva prin 2022, nu 2021, asa cum credea mai toata lumea, anul viitor urmand doar a fi prezentata in cadrul unui salon auto, probabil cel de la Paris din toamna. Asa ar fi logica si lansarea abia undeva pe la inceputul anului 2022, insa asa cum se intampla de obicei, detaliile sunt putine pentru ca planurle vis-a-vis de DACIA Duster n-au fost deocamdata dezvaluite de catre producatorul roman, asa ca sunt doar zvonuri din presa franceza.

DACIA Duster: Doua SURPRIZE la care NU se Asteptau Romanii

DACIA Duster are parte si de o a doua surpriza, una mai mare, iar asta pentru ca urmeaza sa fie doar unul dintre cele doua modele de SUV-uri pe care DACIA le va vinde. DACIA Duster va fi acompaniat de un alt SUV pe care DACIA il va lansa, si nu vorbim despre modelul Spring, care e un mini-suv, ci despre o versiune modificata a Lodgy, care urmeaza sa aiba pana la 7 locuri, adica va fi o masina buna pentru transport de persoane, in principal.

DACIA Duster va avea concurenta serioasa de la acest nou model de SUV pe multe piete din Europa, acolo unde se cumpara masini cu atat de multe locuri, se acolo unde se pare ca era nevoie de o alternativa ieftina. Nu se stie cu cat va fi mai scump acest nou SUV in comparatie cu DACIA Duster, dar este cat se poate de clar faptul ca producatorul de la Mioveni vrea sa isi diversifice foarte mult oferta pentru a atrage noi vanzari sustinute de la clientii europeni.

DACIA Duster va ramane un SUV foarte important pentru pietele din Europa, poate cel mai ieftin in continuare, dar oferta pe care o are Dacia va fi mult mai diversificata in curand.