BRD: Anunt de care TREBUIE sa stie TOTI Clientii din Romania

BRD a facut un anunt de care ar trebui sa stie toti clientii sai din Romania, iata ce spune mesajul pe care l-a transmis banca pentru toata lumea.

BRD inchis

BRD a publicat un anunt important pentru toti clientii sai din Romania, unul de care ei ar trebui sa stie in momentul de fata pentru ca este unul de interes care ii poate afecta. Mai exact, cei de la BRD au anuntat ca maine nu vor avea deschise agentiile din toata Romania, ceva ce a fost anuntat inclusiv de catre altei banci din toata tara, si ceva ce pana la urma era de asteptat, avand in vedere ca se sarbatoresc Rusaliile in toata tara de catre romani.

BRD le ofera o zi libera angajatilor sai, asa cum fac si multe alte companii din Romania, ceea ce vine ca o veste foarte buna pentru ca, in final, multi si-au dorit si un weekend prelungit dupa toata pandemia de Coronavirus. BRD va mentine active doar serviciile online, si cele de suport telefonic, iar asta pentru ca in cazul in care exista urgente, cineva trebuie sa ofere ajutor, iar tranzactiile bancare trebuie sa functioneze inclusiv in aceste zile libere.

BRD: Anunt de care TREBUIE sa stie TOTI Clientii din Romania

BRD va avea in continuare activ Contact Center-ul pentru toti clientii din tara atat in zilele de 7, cat si de 8 iunie, intre orele 09:00 si 19:00, deci puteti cere acolo ajutor in legatura cu orice fel de probleme. Avand in vedere ca foarte multa lume a aflat deja informatiile necesare cu privire la amanarea ratelor pentru creditele de la BRD, in mod teoretic n-ar trebui sa aveti probleme de vreun fel in ceea ce priveste intrarea rapida in contact cu unul dintre operatorii pe care banca ii are pentru a va ajuta cu orice fel de probleme.

Luăm împreună o mică pauză de Rusalii și apoi revenim cu forțe proaspete. Agențiile vor fi închise pe 8 iunie, dar…

Publicată de BRD Groupe Societe Generale pe Sâmbătă, 6 iunie 2020

BRD continua in aceasta perioada sa fie atenta si in ceea ce priveste masurile de protectie pe care le ia in agentiile sale din toata Romania, astfel ca pentru toti clientii trebuie sa respecte niste reguli. De la distantare socala si pana la dezinfectare, sau purtatul mastii, cei de la BRD le impun clientlor sa fie foarte atenti in momentul in care intra in agentiile bancii pentru a nu ii infecta pe ceilalti clienti, sau pe angajatii bancii, sau pentru a nu se infecta ei.

BRD isi va relua activitatea obisnuita incepand cu data de 9 iunie, astfel ca de atunci puteti merge iar in agentiile sale pentru a rezolva orice fel de probleme ati avea.